Incendiu în balconul unui apartament din Cluj ca urmare a efectului de lupă

Un incendiu a izbucnit, joi, în balconul unui apartament din Cluj-Napoca. Incendiul s-a produs în urma efectului de lupă al geamului termopan, care ar fi dus la aprinderea unor obiecte aflate în balcon.

12 aug. 2021, 16:56
Incendiu în balconul unui apartament din Cluj ca urmare a efectului de lupă

Incendiu în balconul unui apartament. Potrivit ISU Cluj, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit joi într-un balcon de pe strada Observatorului din Cluj-Napoca. Incendiul a fost lichidat în scurt timp de pompieri şi nu au fost înregistrate victime, informează actualdecluj.ro.

Au ars mai multe obiecte din balcon, însă incendiul nu s-a extins în locuinţă. Geamul şi pereţii interiori ai apartamentului au fost deteriorate. Proprietarul nu se afla acasă, pompierii fiind alertaţi de trecători.

Citeste si Ovidiu Silaghi, transportat de urgență la spital. Fostul ministrul al Transporturilor s-a înecat cu usturoi

Incendiu în balconul unui apartament din Cluj

Pompierii au precizat că flăcările au pornit ca urmare a efectului de lupă al geamului termopan, care a dus la aprinderea unor obiecte depozitate pe balcon.

Au ars bunuri materiale din balcon, termopan la încăperea balcon, incendiul nu s-au extins spre cameră însă geamul a fost distrus, s-au degradat pereții interiori ai apartamentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Ciprian Cornea.

Citeste si Urșii înfometați, filmați în timp ce fură hrana mistreților. „Cine este mai puternic, câștigă locul la masă” VIDEO