INCENDIU în București. Mai multe case, cuprinse de flăcări în Sectorul 2 UPDATE

Un incendiu de proporţii s-a produs joi în Capitală. Opt autospeciale ale ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit pentru stingerea focului care a cuprins mai multe case în zona Andronache din Sectorul 2 al Capitalei. Totul a pornit din cauza unui băiat de 6 ani. 

RomaniaTV.net
31 mai 2018, 15:10
INCENDIU în București. Mai multe case, cuprinse de flăcări în Sectorul 2 UPDATE

Incendiul a izbucnit pe strada Ion Floruţă din cartierul Andronache din sectorul 2 al Capitalei. Şapte locuinte, pe o suprafaţă de  aproximativ 800 mp, au fost cuprinse de flăcări. O persoană a fost rănită la picioare, iar alte două au prezentat atacuri de panică şi expunere la fum în incendiul, a anunţat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti – Ilfov.

Tot dezastrul a fost provocat de un băiat de 6 ani lăsat nesupravegheat în curte de mama sa. 

Pompierii au intervenit imediat la faţa locului cu mai multe autospeciale pentru stingerea incendiului. Aceştia s-au luptat mai bine de două ore să stingă flăcările care au cuprins acoperişurile caselor. Totodata ei au incercat să protejeze şi locuintele din apropiere. 

„Incendiul a avut o manifestare foarte intensă, vorbim de o zonă de locuinţe. Clădirile au avut perete comun, fapt ce a favorizat propagarea incendiului la nivelul acoperişurilor. Cei mai mulţi locatari s-au evacuat când au sesizat incendiul. Nu ştim cauza, însă focul s-a propagat de la nivelul acoperişurilor pe orizontală”, a explicat Daniel Vasile.