Incendiu în zona de triaj dintre Gara Basarab şi Podul Grant. Mai multe vagoane de tren au luat foc

Pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov intervin, joi, cu mai multe autospeciale pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două vagoane de tren dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab şi Podul Grant. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum.

11 ian. 2024, 12:12
Incendiu în zona de triaj dintre Gara Basarab şi Podul Grant. Mai multe vagoane de tren au luat foc

Incendiu în zona de triaj dintre Gara Basarab şi Podul Grant. Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate. Incendiul se manifestă cu degajare mare de fum.

Citește și: Bebelușul aruncat pe geam de mama lui din apartamentul în flăcări a murit la spital

Astfel, au fost alertate 7 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate, in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant.

Au fost alertate 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

”Avand in vedere modul de manifestare a incendiului, care prezinta posibilitate de extindere si la alte vagoane, dispozitivul se suplimenteaza cu 2 autospeciale de stingere”, au transmis pompierii de la ISU București – Ilfov.

De asemenea, pentru că incendiul se manifestă cu degajare intensa de fum, pentru avertizarea si informarea populatiei a fost emis un mesaj prin sistemul RoAlert.

Citește și: Raed Arafat anunţă primele măsuri după incendiul de la Ferma Dacilor: „S-a defectat ceva care face parte din sistemul de siguranță, tu ca proprietar ai obligația ca în atâta timp să anunți ISU județean”