Incendiu într-un bloc din Satu Mare. Un bărbat a murit intoxicat cu fum

Un incendiu a izbcnit marţi la un apartament situat într-un bloc din cartierul Micro 17 din municipiul Satu Mare. Un bărbat de 63 de ani a murit, intoxicat cu fum.

07 dec. 2021, 14:35
Incendiu într-un bloc din Satu Mare. Un bărbat a murit intoxicat cu fum

Pompierii au intervenit marţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la etajul patru al unui imobil situat pe strada Vasile Lupu din municipiul Satu Mare, în cartierul Micro 17. 11 subofițeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime și o ambulanța SMURD cu echipaj de prim-ajutor au intervenit la locul incendiului.

Când au reuşit să pătrundă în apartament, echipele de intervenţie au găsit un bărbat care era inconştient. Echipele medicale au constatat ulterior decesul. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 63 de ani, proprietarul apartamentului.

Citeşte şi: Tăiatul porcului, obiceiul la care românii nu vor să renunţe cu niciun chip. Oamenii, revoltaţi de Legea porcului: „Animalul crescut cu resturi de mâncare are carnea mai dulce”. VIDEO

Potrivit informațiilor PresaSM, apartamentul nu era racordat la rețeaua de furnizare a gazelor naturale. Reprezentanţii ISU suspectează că incendiul a pornit de la surse alternative de încălzire sau de la o ţigară uitată aprinsă.

Citeşte şi: Dosar penal pentru doi adolescenţi care s-au urcat pe o autospecială a Poliţiei, s-au filmat şi au postat apoi înregistrarea pe Tik-Tok

“Cauza probabilă de producere a incendiului este jarul sau scânteia produsă de o țigară aprinsă”, precizează cei de la ISU Satu Mare. “Au ars: materialele textile, patul, covorul și un dulap dintr-o încăpere (dormitor).
S-au degradat: mobilierul, 2 uși, 1 geam, un televizor, zugrăveala și materialele textile din încăperea incendiată, iar în hol și în baie s-a degradat zugrăveala”, a transmis ISU Satu Mare.