Incendiu într-un hotel din Focşani! Un bărbat a fost găsit mort într-una dintre camere

Descoperire macabră în urma unui incendiu izbucnit într-un hotel din Foşcani. Un bărbat a fost găsit mort, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-una dintre camere.

10 oct. 2021, 09:44
Incendiu într-un hotel din Focşani! Un bărbat a fost găsit mort într-una dintre camere

S-a dat alerta în urma unui incendiu într-un hotel din Focşani. Angajaţii unităţii de cazare au sunat la 112, în jurul orei 3:00, după ce au văzut că dintr-una dintre camere ieşea fum dens.

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani, iar, după lichidarea incendiului de către pompierii ISU Vrancea, în interiorul camerei unde se manifestase incendiul a fost găsit cadavrul unei persoane”, a precizat IPJ Vrancea, conform Agerpres.

Citeşte şi: Primul oraş din România care intră în carantină în valul patru al pandemiei. Se aplică restricţii începând de mâine. Ce activităţi vor fi interzise

Incendiu într-un hotel din Focşani! Un bărbat a fost găsit mort într-una dintre camere. Cine este victima

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 51 de ani, din judeţul Brăila.

Poliţiştii spun că în camera în care a fost găsit bărbatul decedat nu se mai afla altă persoană, iar uşa era încuiată pe interior.

Cadavrul bărbatului a fost ridicat şi transportat la medicină legală.

Citeşte şi: Octavian Jurma avertizează: ‘Suntem condamnați la infectare! Nivelul de incompetență și rea credință în administrarea pandemiei în România a atins cote paroxistice’