Incendiu la Braşov: Acoperişul unei hale de prelucrare a lemnului a luat foc

Un incendiu a izbucnit duminică dimineaţa la acoperişul unei hale de prelucrare a lemnului ce aparţine unei companii din Braşov, informează purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

RomaniaTV.net
27 ian. 2019, 10:07
Incendiu la Braşov: Acoperişul unei hale de prelucrare a lemnului a luat foc

”A izbucnit un incendiu la o presă de OSB. Utilajul nu era funcţional în momentul izbucnirii incendiului, care s-a extins la acoperişul halei. S-a intervenit cu şase autospeciale cu apă şi spumă, două autoscări din cadrul ISU Braşov şi o autospecială de la SPSU. A ars acoperişul halei pe o suprafaţă de 600 mp. Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum. A fost localizat în aproximativ 30 de minute şi nu s-a extins la alte hale care erau, practic, lipite de hala cuprinsă de incendiu. La faţa locului s-au deplasat şi două echipaje SMURD. Nu au fost înregistrate victime”, a precizat sursa citată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, din informaţiile pe care le deţine, compania are autorizaţie de securitate la incendiu. ”Se va verifica dacă se mai respectă condiţiile care au stat la baza eliberării autorizaţiei de securitate la incendiu”, a mai spus Ciprian Sfreja.