Incendiu la o cabană din Sibiu. Zeci de copii aflaţi în tabără, evacuaţi de urgenţă

Un incendiu puternic a izbucnit, luni dimineaţă, la o cabană din judeţul Sibiu. Zeci de copii aflaţi în tabără au fost evacuaţi de urgenţă din clădirea cuprinsă de flăcări.

20 iun. 2022, 11:37
Incendiu la o cabană din Sibiu. Zeci de copii aflaţi în tabără, evacuaţi de urgenţă
Incendiu la o cabană din Sibiu

Incendiu la o cabană din Sibiu. Clădirea a fost cuprinsă de flăcări, luni dimineaţă, în jurul orei 4:30. Pompierii au intervenit de urgenţă.

Incendiu la o cabană din Sibiu. Zeci de oameni evacuaţi

O cabană din localitatea Râul Sadului, judeţul Sibiu, în care se aflau 49 de copii, a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD.

Citeşte şi VIDEO! Incendiu de proporţii la Therme Bucureşti! Arde un depozit al SPA-ului iar pompierii intervin cu 12 autospeciale dar nu fac faţă flăcărilor! Pericol de propagare!

49 de copii şi trei adulţi au reuşit să iasă la timp din clădirea cuprinsă de flăcări. Din fericire, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Acoperişul pensiunii a ars în totalitate, iar etajul superior al cabanei a fost afectat de apă în proporţie de 90%. Mai multe electrocasnice şi bunuri materiale au fost salvate de pompieri.

Potrivit primelor informaţii, cel mai probabil incendiu a fost determinat de un scurtcircuit electric la un cablu defect sau neizolat corespunzător, potrivit mesageruldesibiu.ro. 

A fost un weekend plin pentru pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu. Aceştia au răspuns unui număr de 143 de solicitări venite pe numărul de urgență 112, dintre care 4 au fost intervenții la incendii, iar peste 130 de persoane au primit asistență medicală de urgență din partea echipajelor de prim-ajutor medical calificat SMURD.

Citeşte şi Incendiu într-un bloc în Cluj. Zeci de locatari au fost evacuaţi