Incendiu la o casă din Bucureşti. O persoană a fost găsită carbonizată

O locuinţă din sectorul 1 al Capitalei a fost cuprinsă, miercuri, de flăcări. O persoană a fost găsită carbonizată. Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-au produs decesul.

20 apr. 2022, 19:14
Incendiu la o casă din Bucureşti. O persoană a fost găsită carbonizată

Incendiu la o casă din Bucureşti. Din păcate, o persoană a fost găsită carbonizată. Se fac cercetări în acest caz.

Incendiu la o casă din Bucureşti. O persoană a fost găsită carbonizată

Citeşte şi Incendiu de proporţii într-o zonă protejată din Delta Dunării. Focul s-a extins până în apropierea localităţii Crişan

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la o locuinţă din sectorul 1 al Capitalei. După ce au reuşit să stingă flăcările, pompierii au descoperit o persoană carbonizată. Se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs decesul.

„Astăzi, 20 aprilie 2022, în jurul orei 16.00, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la producerea unui incendiu, pe raza sectorului 1. La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri, precum şi poliţişti ai Secţiei 4. După lichidarea incendiului, în locuinţă a fost descoperit cadavrul unei persoane”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Ancheta a fost preluată de Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii condiţiilor în care s-a produs decesul.

Cadavrul urmează să fie transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Tragedie fără margini la Cluj, patru copii şi doi adulţi au murit într-un incendiu. Un băiat de 14 ani, singurul care a fost scos viu din flăcări

La începutul lunii aprilie, autorităţile din Cluj au declanşat Planul Roşu de Intervenţie, după ce şapte persoane, între care cinci copii, au fost găsite inconştiente într-o locuinţă cuprinsă de flăcări. Un singur băiat de 14 ani prezenta semne vitale şi a fost transportat la spital, doi adulţi şi patru copii fiind declaraţi decedaţi.

”Pompierii din cadrul Detaşamentelor Turda, 1 şi 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineaţă, cu trei autospeciale, o autoutilitară pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD şi cinci SAJ pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă pentru şapte persoane găsite inconştiente, în urma unui incendiu care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Nicolae Teclu din municipiul Turda”, a transmis ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că pompierii au evacuat de urgenţă, din două încăperi aflate în flăcări şi inundate cu fum, doi adulţi şi cinci copii, cărora le-au acordat primul ajutor calificat.

Citeşte şi Incendiu puternic în apropiere de Timişoara. Fosta fabrică de ţigări a lui Zaher Iskandarani, mistuită de flăcări. Prefect: „Azotatul de amoniu a fost izolat”