Incendiu la un club privat din Petroşani

Un incendiu a distrus, în noaptea de joi spre vineri, mai multe spații comerciale și un loc de joacă pentru copii situate într-o construcție din lemn a unui club privat din municipiul Petroșani, pompierii din trei unități ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara reușind să limiteze flăcările la o suprafață de 400 de metri pătrați.

16 sept. 2016, 10:00
Incendiu la un club privat din Petroşani

Construcția este cunoscută în Petroșani sub numele de ‘Corabia Piraților’, are un etaj și aparține unui club administrat de un om de afaceri din localitate.

„Pentru limitarea incendiului s-a intervenit cu șapte autospeciale de stingere și 50 de pompieri de la unitățile din Petroșani, Petrila și Lupeni. Cu eforturi deosebite, incendiul a fost izolat la o suprafață de 400 de metri pătrați și astfel nu s-a mai extins la restul complexului, care se întinde pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Astfel, prin intervenția pompierilor, s-a reușit ca incendiul să nu avanseze spre un restaurant care funcționează în cadrul complexului comercial. Nu au fost semnalate victime.

Pompierii acționează, vineri dimineața, pentru îndepărtarea oricărui element care ar putea reiniția incendiul, urmând să investigheze cauzele care au dus la declanșarea arderii.

Pagubele nu au fost încă estimate.

Citeşte şi: INCENDIU VIOLENT la târgul Vitan din Capitală. Două persoane au fost rănite FOTO