Incendiu la un depozit din Ilfov. Pompierii intervin de urgenţă UPDATE VIDEO

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la un depozit din localitatea Dărăşti din judeţul Ilfov, flăcările manifestându-se pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

RomaniaTV.net
26 mai 2017, 15:34

UPDATE: Aproximativ 70-80% din suprafata halei este afectata de ardere generalizata. Iniţial, au fost trimise pentru stingerea incendiului zece autospeciale, patru autoscări şi o echipă de descarcerare, însă numărul acestora a fost suplimentat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), în prezent se acţionează cu 15 autospeciale de stingere, trei echipe de descarcerare şi au fost aduse şi motopompe pentru alimentare din surse fără presiune.

Hala are 1.000 de metri pătraţi, o înălţime de 15 metri şi comunică cu altă hală.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi dintr-o hală pe structură metalică din localitatea Dărăşti, judeţul Ilfov, cu parter şi două etaje, în care sunt depozitate stive de hârtie, dosare şi arhivă.

Hala care arde este pe structură metalică, amenajată ca depozit pentru arhivă, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

La faţa locului au fost trimise zece autospeciale de stingere, patru autoscări, un echipaj SMURD şi un echipaj de descarcerare.

Până la ora transmiterii ştirii, nu sunt informaţii cu privire la eventuale persoane surprinse în interior.

Totodată, pompierii nu cunosc cu exactitate natura materialelor care ard.

Citeşte şi INCENDIU într-un bloc turn din Câmpulung Muscel. Cel puţin 40 de persoane au fost evacuate