Incendiu puternic în Rusia! Rezervoare cu produse petroliere, cuprinse de flăcări uriașe

Incendiu puternic în Rusia! Rezervoare mari cu produse petroliere ard în regiunea Bryansk, pe o suprafață de 1.800 de metri pătrați. Pompierii intervin în forță și încearcă să domolească flăcările uriașe.

30 nov. 2022, 09:54
Incendiu puternic în Rusia! Rezervoare cu produse petroliere, cuprinse de flăcări uriașe

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri dimineața, în Rusia, în nordul regiunii Bryansk. Rezervoarele cu produse petroliere au fost cuprinse de flăcări, miercuri dimineața, iar pompierii intervin în forță în aceste momente.

Până acum nu au fost raportate victime, iar cauza izbucnirii incendiului este încă necunoscută.

Flăcările uriașe au acoperit o suprafață de 1.800 de metri pătrați, conform Reuters.

Guvernatorul Alexander Bogomaz a anuțat că nu există informații despre victime.

„În districtul Surazhsky, rezervoarele cu produse petroliere ard. La fața locului lucrează echipe de pompieri și salvare. Suprafața incendiului este de 1800 de metri pătrați”, a scris el, miercuri, pe pagina sa, de Twitter.

Citiți și: Rusia, reacție tăioasă după ce NATO a anunțat că va dota Ucraina cu arme de ultimă generație: „E complice la crimele regimului Zelenski!”

Potrivit acestuia, peste 80 de persoane și 30 de unități de echipament, au fost implicate în stingerea incendiului, a fost trimis un grup suplimentar de elicoptere al Direcției Principale a Ministerului Situațiilor de Urgență din Rusia din regiunea Bryansk.

Briansk este un oraș și centrul administrativ al regiunii Briansk, Rusia, situat pe râul Desna, la 379 de kilometri sud-vest de Moscova.

Citiți și: Raport al serviciilor secrete ale Moscovei, picat în mâna ucrainenilor: Rusia are nevoie de 5 milioane de soldaţi pentru a câştiga războiul

Un alt incendiu puternic a izbucnit, în urmă cu zece zile, într-un depozit din centrul Moscovei, în apropiere de trei gări feroviare ce leagă capitala Rusiei de mai multe mari oraşe din ţară, inclusiv Sankt Petersburg (nord-vest). Anunțul a fost făcut de Ministerul rus al Situaţiilor de Urgenţă.