Incendiu puternic într-un bloc cu zece etaje. Zeci de persoane au fost evacuate de urgenţă

Un incendiu puternic a izbucnit, luni seară, într-un bloc cu zece etaje din Bacău. Zeci de persoane au fost evacuate de urgenţă.

16 mai 2022, 19:03
Incendiu puternic într-un bloc cu zece etaje. Zeci de persoane au fost evacuate de urgenţă
Incendiu într-un bloc cu zece etaje. Pompierii au intervenit de urgenţă

Incendiu puternic într-un bloc cu zece etaje. S-a întâmplat luni seară, într-un bloc din Bacău. 80 de persoane au fost evacuate de urgenţă.

Incendiu într-un bloc cu zece etaje. Pompierii au intervenit de urgenţă

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău anunţă că un incendiu a izbucnit într-un apartament de la etajul cinci al unui bloc cu 10 etaje din municipiu.

Citeşte şi Incendiu de proporţii la un centru de afaceri din Moscova VIDEO

La faţa locului au ajuns imediat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoplatformă, un echipaj SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă, încadrate cu 17 pompieri militari.

Aproximativ 60 de persoane au fost evacuate de pompieri, iar alte 20 au reuşit să iasă singure din blocul cuprins de flăcări.

Din fericire, incendiul a fost localizat şi stins rapid de pompieri.

Incendiu într-un bloc cu 10 etaje din Bucureşti. A fost deschis dosar penal pentru distrugere

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 anchetează cauzele inceniului izbucnit sâmbătă seară la faţada unui bloc de pe strada Baciului din Sectorul 5 al Capitalei.

„Urmare a incendiului produs ieri, 14 mai 2022, la un imobil de 10 etaje situat pe strada Baciului, sector 5, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Un bloc cu 10 etaje din sectorul 5 al Capitalei a luat foc în seara zilei de sâmbătă, 14 mai. Toţi locatarii au fost evacuaţi, mai multe persoane fiind intoxicate cu monoxid de carbon.

112 persoane s-au autoevacuat, 11 persoane au fost evacuate de către forţele de intervenţie, dintre care o persoană supraponderală şi două.

Citeşte şi Incendiu puternic la o firmă de curierat din Bihor. Au ars mii de colete