Incendiu puternic într-un restaurant aflat într-un bloc din Târgu Mureş. Locatarii, evacuaţi din cauza fumului gros

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri dimineaţa, într-un restaurant aflat la parterul unui bloc din Târgu Mureş, locatarii din imobilul respectiv fiind evacuaţi de către pompieri din cauza fumului foarte gros care se degajă, nicio persoană nefiind rănită.

RomaniaTV.net
09 iun. 2017, 06:36
Incendiu puternic într-un restaurant aflat într-un bloc din Târgu Mureş. Locatarii, evacuaţi din cauza fumului gros

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, Cristian Virag, a declarat, vineri, pentru News.ro, că incendiul a izbucnit la parterul unui bloc din Târgu Mureş unde funcţiona un restaurant – pizzerie.

„Incendiul a izbucnit la parterul imobilului unde funcţiona un restaurant – pizzerie. S-a produs apoi un fenomen numit flash over adică tavanul a cedat şi s-a prăbuşit, fiind asimilat acest fenomen unei explozii. Din informaţiile de până acum nu este nimeni rănit. Au fost evacuate 30 de persoane, iar restul s-au evacuat singure” a mai spus Virag.

Virag a spus că focul a izbucnit la nivelul tavanului localului, iar cauzele exacte care au dus la declanşarea acestuia urmează să fie stabilite de o comisie de anchetă stabilită la nivelul ISU Mureş.

În urma incendiului restaurantul – pizzerie în care a izbucnit focul a fost distrus aproape în întregime, pentru stingerea incendiului pompierii intervenind aproape trei ore.