Incendiu puternic la o biserică din Sălaj. Pompierii intervin pentru stingerea focului

Un incendiu puternic a izbucnit, joi, la o biserică din judeţul Sălaj. Pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor.

15 sept. 2022, 16:59
Incendiu puternic la o biserică din Sălaj. Pompierii intervin pentru stingerea focului

Un incendiu puternic a izbucnit, joi, la o biserică ortodoxă din localitatea Crasna, judeţul Sălaj. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că arde biserica atât pe interior, cât şi la nivelul acoperişului.

Citește și Un incediu puternic a izbucnit la o biserică din Constanța. Pompierii intervin pentru stingerea focului. VIDEO

Incendiul se manifestă pe o suprafață de 400 mp, în zona altarului, dar și la acoperișul bisericii. Pompierii prezenți la fața locului, acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului.

În prezent, intervenția de lichidare a incendiului este în plină desfășurare. Potrivit pompierilor, nu au fost identificate victime.

Un incendiu puternic a izbucnit luna trecută la o Biserică din Constanța, în timp ce aproximativ 30 de persoane participau la slujba de duminică.

Potrivit ISU Constanța,  incendiul s-a produs la biserica „Sf. Ecaterina” din cartierul Tomis Plus, lângă un bloc de locuințe. Focul s-a manifestat extrem de violent, iar fumul a fost unul dens.

Din clădirea cuprinsă de flăcări au fost scoase aproximativ 11 butelii de aragaz.

”O persoană a fost transportată de echipajul SAJ B2 la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, cu arsuri de gradul 1 la antebraț. „Din informațiile primite de la preotul bisericii în interiorul lăcașului de cult nu mai sunt persoane“, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, o singură persoană fost transportată la Spitalul Judeţean cu arsuri de gradul unu pe antebraț.

Citește și Maria, fiica de 18 ani a preotului din Maramureș, condusă pe ultimul drum. Nu se vor trage clopotele, trupul neînsuflețit al adolescentei care s-a sinucis nu va fi primit în biserică