Incendiu puternic la un cămin de bătrâni. Zeci de persoane au fost evacuate de urgenţă

Un incendiu puternic a izbucnit miercuri, la un cămin de bătrâni din judeţul Alba. Zeci de persoane au fost evacuate de urgenţă. Din fericire, nu au existat victime.

26 ian. 2022, 20:32
Incendiu puternic la un cămin de bătrâni. Zeci de persoane au fost evacuate de urgenţă

Incendiu puternic la un cămin de bătrâni. S-a întâmplat în localitatea Abrud, judeţul Alba. 50 de persoane au fost evacuate de urgenţă.

Incendiu puternic la un cămin de bătrâni

Citeşte şi Alexandru Rafila, despre spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa afectat de incendiu. „Nu corespunde unor standarde care să permită reluarea activităţii în condiţii de siguranţă”

Potrivit ISU Alba, din cele 50 de persoane, 40 de vârstnici au fost evacuaţi de către angajaţii centrului, pompierii SVSU şi pompierii militari, iar celelalte 10 persoane au reuşit să iasă singure din clădirea cuprinsă de flăcări.

Potrivit primelor informaţii, tabloul electric şi mobilierul dintr-o cameră au luat luat foc. Holul comun a fost inundat cu fum.

”Staţia de Pompieri Cîmpeni intervine pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un cămin îngrijire vârstnici în oraşul Abrud. Din primele informaţii, incendiul se manifestă la tabloul electric cu degajări mari de fum.

În aceste momente personalul este în siguranţă. Nu sunt probleme de natură medicală sau intoxicaţii cu fum”, a transmis ISU Alba.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă. De asemenea, la faţa locului au fost trimise o ambulanţă SMURD B2 şi două ale SAJ Alba.

Citeşte şi Incendiu în Centrul Vechi al Capitalei! Echipajele de salvare intervin de urgență