Incendiu puternic la un depozit din Drobeta-Turnu Severin

Un incendiu puteric a izbucnit, joi seara, la un depozit de mase plastice din Drobeta-Turnu Severin, o clădire de peste 600 de metri fiind cuprinsă de flăcări. Nu s-au înregistrat victime.

RomaniaTV.net
03 aug. 2017, 18:02
Incendiu puternic la un depozit din Drobeta-Turnu Severin

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Flavius Iscru, peste 600 de metri pătraţi din clădirea depozitului a fost cuprinsă de flăcări.

„Incendiul a izbucnit la fostul depozit Vinalcool, de la Drobeta-Turnu Severin. Arde pe o suprafaţă de 600-700 de metri pătraţi. Este degajare mare de fum, de căldură, toate forţele de la Detaşamentul de Pompieri Drobeta-Turnu Severin acţionează. Am solicitat în sprijin servicii private pentru situaţii de urgenţă şi maşini de la celelalte subunităţi ale noastre, din judeţ. Este un depozit de mase plastice”, a declarat  Flavius Iscru, potrivit Mediafax.

Iscru a precizat că până la ora transmiterii acestei ştiri, nu sunt informaţii cu privire la eventuale persoane surprinse în interior.

Citeşte şi Incendiu la o fabrică de mezeluri din judeţul Alba. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale de stingere