Incendiu violent într-un bloc de locuinţe. Focul a pornit de la o cultură de canabis

Informaţii surprinzătoare despre incendiul violent de la Ghimbav. Focul a pornit de la o instalaţie care încălzea o cultură de canabis. Incendiul a distrus opt apartamente.

RomaniaTV.net
21 dec. 2013, 09:32
Incendiu violent într-un bloc de locuinţe. Focul a pornit de la o cultură de canabis

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri după-amiază, într-un bloc de locuinţe din localitatea Ghimbav, judeţul Braşov. Acoperişul şi mansarda unui bloc au fost cuprinse de flăcări, incendiul întinzându-se pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi. Toţi locatarii au fost evacuaţi, iar mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea focului.

Blocul a fost construit anul trecut şi, prin urmare, doar o parte din apartamente sunt locuite. Totuşi, toate persoanele aflate în acel moment în imobil au fost evacuate. Potrivit România TV, în urma cercetărilor a fost descoperită o cultură de canabis şi din cauza unor lămpi pentru încălzirea ei a izbucnit incendiul. În acest moment nu se cunoaşte cantitatea de canabis, dar se pare că este una dintre cele mai mari capturi din acest an din Braşov.

CITEŞTE ŞI: INCENDII în Capitală. Un bărbat a ars de viu în casă, iar un afacerist şi-a văzut vila distrusă de flăcări

Reprezentantul ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat, la România TV, că este vorba de un bloc de cinci nivele şi că pompierii au intervenit atât prin interior, cât şi prin exterior, pentru localizarea incendiului, care riscă să se extindă şi la alte scări. La faţa locului s-au deplasat şi mai multe echipaje SMURD, pentru a interveni în caz de nevoie.


loading...
Partenerii noștri