Incendiu violent la Cluj, a fost emis Ro-Alert FOTO şi VIDEO

Pompierii clujeni intervin în aceste momente cu toate autospecialele din dotare. Încă nu au fost raportate victime.

RomaniaTV.net
28 iul. 2023, 20:42

UPDATE. La incendiu au intervenit pompieri din mai multe judeţe. Unul dintre pompierii care intervin, vineri  seară, la incendiul care a cuprins o hală din municipiul Cluj-Napoca s-a intoxicat cu fum, fiind transportat la spital. ”Un pompier a suferit o intoxicaţie cu fum şi a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate”, anunţă, vineri seară, ISU Cluj. Sursa citată a precizat că incendiul este lichidat şi se caută eventuale focare ascunse.

”La o primă estimare, suprafaţa afectată este de aproximativ 1.500 mp”, anunţă pompierii.

UPDATE: Incendiu extins, sunt înregistrate pagube și la autoturismele aflate în interiorul halei. Revin cu alte date. Trei autospeciale și o autoscară ale ISU Cluj intervin chiar acum la un incediu de hală pe strada Luncii din Cluj-Napoca, cartier Mărăști. Din primele informații, incendiul este unul major, cu degajări mari de fum produs la depozitul UNIX, zona Fabricii Mărăști.

Un puternic incendiu a izbunit, vineri seară, la o hală din municipiul Cluj-Napoca, iar focul s-a extins la acoperişurile a trei case. La faţa locului intervin toate detaşamentele ISU Cluj, fiind transmis mesaj RO-Alert din cauza degajărilor mari de fum.

O fetiță de 14 ani, fiica unui ambulanțier, și-a scos frățiorul din flăcările incendiului de la Piața Muncii: „Un copil a salvat alt copil”

”A fost anunţat un incendiu de hală pe strada Luncii. Incendiul se manifestă la hală şi s-a extins la acoperişul a trei case”, a transmis, vineri seară, ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că nu sunt victime până acum, iar din cauza degajărilor mari de fum a fost transmis mesaj RO-Alert.

Premierul Ciolacu și ministrul Rafila, în vizită la Spitalul Marie Curie, unde au fost transferaţi copiii de la Centrul Nicolae Robănescu, afectat de incendiu: Transformatorul era în garanţie, să aşteptăm ancheta / Ăsta este sistemul public în acest moment, avem aproape 5 miliarde de euro pentru investiţii