Incendiu violent, loc de joacă şi magazine făcute scrum

Încendii puternice joi noapte. În Arad a ars un complex cu loc de joacă pentru copii şi mai multe magazine. In pericol a fost şi hotelul din apropiere iar dacă focul ar fi ajuns la benzinăria aflată la doar câţiva metri distanţă s-ar fi produs un dezastru. În Alba un tânăr singur pe lume a rămas şi fără casa care i-a ars azi noapte.

RomaniaTV.net
03 mart. 2017, 06:15
Incendiu violent, loc de joacă şi magazine făcute scrum

Un centru comercial din Arad a fost cuprins de flăcări în jurul orei două și jumătate. Recepţionera hotelului aflat la cinci metri distanţă de complex a sunat la 112. Pompierii s-au luptat ore bune cu flăcările.

„Interventia a fost deosebit de dificila din cauza faptului ca in momentul sosirii primelor două echipaje incendiu se manifesta violent la intreaga contructie de la etaj si la acoperisul cladirii cu posibilitatea de propagare la hotelul care se afla la aproximativ 5 metri distanta de complexul comercial. S-a intervenit cu 4 echipaje de stigere, la inaltime si SMURD pentru protectia personalului propriu”, a declarat purtătorul de cuvânt de ISU.

Doar intervenția celor de la ISU a evitat producerea unui dezastru.

A ars acoperişul şi utimul etaj al complexului, acolo era un loc de joacă dar şi magazine. Pompierii au reuşit să limiteze focul şi acesta nu a mai ajuns şi la pizzeria şi supermarketul de la parter.

Un incendiu violent a fost azi noapte şi în Alba. Casa unui tânăr de 28 de ani din satul Olteni, comuna Vîrteșcoiu a ars în întregime. Iniţial vecinii au alertat autorităţile pentru că au crezut că tînărul fusese prins de flăcări în casă, însă popierii care au intervenit nu au găsit pe nimeni în imobil. Casa bătrânească era singurul bun al bărbatului de 28 de ani care nu mai are rude şi nici unde să stea.

„Am avut un incendiu de locuinta, din fericire nu avem victime, prima datra am crezut ca avem o victima, dar nu era in casa la vremea respectiva”, declara primarul din comună.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit.