Începe a 15-a ediţie a concursului LICART, un festival pentru liceenii talentaţi

A inceput o noua editie, a 15-a, a celui mai mare concurs de arte - LICART, coordonat de omul de cultura si jurnalistul Radu Herjeu.

RomaniaTV.net
06 ian. 2016, 12:15
Începe a 15-a ediţie a concursului LICART, un festival pentru liceenii talentaţi

Daca esti licean, iti place sa faci fotografii sau sa scrii poezii, locul tau e la Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni.

Înscrierile se fac pe WWW.LICART.RO, iar la finalul Festivalului poţi câştiga unul dintre premi, care sunt cele mai mari acordate in Romania, la astfel de competitii.

În 2015, în concurs au intrat peste 1.500 de liceeni, iar premiile au depăşit 15.000 de lei.

Pe lângă premii, liceenii talentaţi au şi ocazia să devină cunoscuţi şi apreciaţi, dar şi să interacţioneze cu tineri din toata tara, cu care vor merge ulterior într-o Tabara de Creatie, dacă vor ajunge în finală.

Festivalul este sprijinit de personalitati marcante din domeniile fotografic si literar.

„Prin toate componentele sale, concurs si comunitate, LicArt ramane, in aceasta perioada dificila pentru cultura si arta, printre prea putinele spatii de afirmare a valorii, in care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuti si intelesi. Asa ca nu intarzia sa devii licartist, inscriindu-te in cea mai tare competitie de la noi, la una sau la ambele sectiuni – poezie si fotografie (cu categoriile alb-negru, portret si diverse)!”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.