Începe sezonul eclipselor! Semnificațiile spirituale ale eclipsei solare din 25 octombrie 2022

În acest sezon final de eclipse pentru 2022, avem două eclipse, o eclipsă solară de Lună Nouă pe 25 octombrie și o eclipsă totală de Lună plină sângerie pe 8 noiembrie.

15 oct. 2022, 19:45
Începe sezonul eclipselor! Semnificațiile spirituale ale eclipsei solare din 25 octombrie 2022

Începe sezonul eclipselor și odată cu ele vine vremea transformărilor. Te poți gândi la eclipse ca la niște portaluri care te transbordează într-un alt capitol al evoluției sufletului tău. Fiind totul cam pe repede înainte, îți vine greu să accepți aceste transformări, dar nu prea ai de ales.

Eclipsele ne influențează pe fiecare în parte, dar într-un alt mod. Dacă unii se simt copleșiți, alții abia dacă observă. Dar dacă este nevoie de un mare upgrade sufletesc în viața ta, dacă te-ai apropiat de sfârșitul unei călătorii sau ai căutat o piatră de sărit care să te ducă la alta nouă, eclipsele aduc podul pe care l-ai așteptat.

Sezonul eclipselor aduce de obicei două eclipse care lucrează împreună în tandem. În timp ce eclipsele au o dată de vârf, energia lor este atât de puternică încât avem tendința de a le simți cu o lună înainte și cu o lună după.

Lună nouă în Scorpion
În acest sezon final de eclipse pentru 2022, avem două eclipse, o eclipsă solară de Lună Nouă pe 25 octombrie și o eclipsă totală de Lună plină sângerie pe 8 noiembrie. Aceste eclipse au legătură cu eclipsele pe care le-am avut la începutul anului, în aprilie. S-ar putea să observăm teme care se întorc din această perioadă sau descoperi mai multe valențe ale unei situații.

În timp ce acest articol se va concentra pe prima eclipsă din serie, Eclipsa de Lună Nouă Solară, e dificil să-și separe energia de Eclipsa de Lună de Sânge din noiembrie. Luna plină sângerie este mult mai intensă și poate îneca unele dintre energiile mai blânde pe care le aduce această eclipsă de soare din octombrie.

Această eclipsă solară de Lună Nouă, din zodia Scorpionului, este o eclipsă parțială și o deschidere blândă a energiilor sezonului de eclipsă.

Eclipsele de Soare sunt portaluri ale noilor începuturi, ele fiind cauzate de Lunile noi, simbol al începutului ciclului Lunar. Ele deschid uși și pot forma noi căi energetice pe care ajungem să le parcurgem. Energia lor este proaspătă, chiar îmbietoare și ne poate aminti de ceea ce sufletul nostru a venit să realizeze aici.

PROGNOZA IERNII 2022-2023. Vom avea ger cumplit, se anunţă MINUS 25 de grade Celsius. Când vin ninsori viscolite, vortexul polar s-a rupt mai devreme
Sub o eclipsă solară de Lună Nouă, putem începe să ne simțim inspirați sau poate dornici să plantăm noi semințe și să începem un nou capitol în viața noastră.

Noi înțelesuri în relații
Pe măsură ce această Eclipsă de Soare cade în semnul Scorpionului, s-ar putea să ne conectăm la un nivel superior al sufletului nostru, înțelegându-ne la un nivel mai profund și dezlipind unele straturi pentru a dezvălui un nou adevăr. Venus, planeta iubirii, frumuseții și expansiunii inimii este foarte activă sub această eclipsă de Soare, trimițând vibrații armonioase în cosmos.

Cu Venus foarte activă în acest moment, putem folosi această energie a eclipsei de Soare pentru a ne extinde inimile, pentru a dărui și a primi dragoste în viața noastră și pentru a ne gândi la ceea ce prețuim cu adevărat. Ne poate fi mai ușor să iubim, mai ușor să dăruim sau mai ușor să ne concentrăm asupra a ceea ce este cu adevărat important pentru noi.

Criza vârstei a doua. Ce se întâmplă cu femeile şi bărbaţii, după 45 de ani. Diferenţa dintre sexe: „Ajungem să ne purtăm ca nişte copii”
Sub această energie de expansiune a inimii, s-ar putea chiar să obținem claritatea necesară pentru a ajuta la traversarea oricăror provocări din relațiile noastre. Putem decide că inima noastră nu mai vrea să fie implicată într-o anumită dinamică sau putem descoperi că inima noastră este gata să se deschidă și să treacă la următorul capitol.

Relațiile implică adesea muncă și, sub această energie eclipsă solară, s-ar putea să înțelegi intuitiv dacă dorești să rămâi în această muncă, sau vrei să schimbi modul în care abordezi lucrarea. Sau poate gvrei sa renunti cu totul la această muncă?

Deși decizia pe care o iei trebuie să vină din propria ta inimă, să știi că există sprijin cosmic dacă vrei să spargi niște ziduri și bariere, astfel încât să poți călători mai adânc în interiorul sufletului tău.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.