Fost campion național la raliuri, în stare critică la spital. O butelie i-a explodat în față!

Incident grav în Botoșani! Un cunoscut pilot de curse se află în stare critică, la spital, după ce o butelie i-a explodat în față. Bărbatul are arsuri grave pe aproximativ 60% din suprafața corpului.

06 ian. 2023, 16:34
Fost campion național la raliuri, în stare critică la spital. O butelie i-a explodat în față!

Fost campion național la raliuri, în stare critică la spital. Incidentul s-a produs vineri în apartamentul pilotului situat în zona Împărat Traian din municipiul Botoșani.

Citește și Accident mortal în Prahova, pompierii de la Descarcerare au găsit un tânăr de 19 ani sub fiarele contorsionate. Accident spectaculos şi pe Calea Victoriei

Fost campion național la raliuri, în stare critică la spital

Potrivit presei locale, este vorba de pilotul Andi Drob, fost campion național la raliuri, care manevra o butelie de voiaj pe care o încărcase chiar în dimineața de dinaintea incidentului.

La un moment dat, nu se știe din ce cauză, aceasta a explodat chiar în fața pilotului care s-a ales cu arsuri pe 60% din suprafața corporală.

Atunci când a auzit explozia puternică, soția bărbatului a mers să vadă ce s-a întâmplat și când a văzut starea în care se afla soțul său a sunat la 112.

Imediat, la fața locului, a ajuns un echipaj de terapie intensivă mobilă care l-a preluat pe pilot la spital, unde a fost operat de urgență.

În aceste momente, Andy Drob se află pe secția de reanimare, iar starea lui de sănătate este destul de gravă.

„Arsurile s-au produs prin flacără, a încercat o butelie de voiaj. Are arsuri de gradul II și III la nivelul toracelui, abdomen, membre superioare și inferioare”, a declarat medicul Monica Adăscăliței din cadrul UPU Botoșani.

Medicii au încercat transferul fostului campion național la raliuri la o unitate spitalicească din București sau Iași însă, din păcate,  nu au există locuri disponibile pe secțiile de terapie intensivă din aceste orașe.

Potrivit anchetatorilor, înainte ca butelia să explodeze, lângă pilotul Andy Drob s-ar fi aflat și copilul său în vârstă de opt ani care din fericire a fost salvat chiar de către mama sa. Chiar înainte de această nenorocire femeia l-a chemat pe copil într-o altă cameră și la scurt timp după ce micuțul a părăsit încăperea butelia a explodat.

Un bărbat din Timiș și-a împușcat bunicul în cap, accidental, cu o armă de vânătoare

Un bărbat din Timiș și-a împușcat, cu o armă de vânătoare, bunicul, în cap. Acesta se afla acasă, în satul Jdioara, în timp ce mânuia arma, despre care a declarat că a găsit-o în pădure. Accidental, a tras un foc și l-a împușcat pe bunicul său în zona capului. Ulterior, bătrânul a murit.

În acest moment, bărbatul se află în custodia poliției.

Citește și Clipe de coșmar pentru Alexia Țalavutis și soțul ei! Cei doi au fost implicați într-un accident rutier de sărbători: ”Au fost niște momente, nu le doresc nimănui”