Incident şocant în Bucureşti. Un cunoscut freelencer s-a aruncat de la etajul 10. Nu s-a găsit bilet de adio

Potrivit primelor informații, anchetatorii ar fi găsit în locuința victimei stupefiante. În prezent, polițiștii audiază vecinii.

19 dec. 2023, 12:49
Incident şocant în Bucureşti. Un cunoscut freelencer s-a aruncat de la etajul 10. Nu s-a găsit bilet de adio

Incident socant, in Bucuresti: un tanar a murit dupa ce a cazut in gol de la etajul 10. Prima ipoteza luata in calcul este sinuciderea.

Bărbatul de 30 de ani a fost găsit mort, marți, în Bucureşti. Acesta ar fi căzut de la etaj.

Accidente mortale pe mai multe drumuri din România. O șoferiță a rămas suspendată cu mașina pe gardul unei gospodării, după ce a lovit un cal

Potrivit primelor informații, anchetatorii ar fi găsit în locuința victimei stupefiante. În prezent, polițiștii audiază vecinii. Urmează să se stabileasacă dacă bărbatul a căzut sau s-a aruncat cu intenție de la etaj.

Și rudele bărbatului urmează să fie audiate. Până la această oră, nu s-a găsit niciun bilet de adio.

Vom reveni cu detalii

Citeşte şi,

Noi detalii în cazul morții Sharei, eleva olimpică din București. Polițistul ajuns la fața locului dă like-uri pe Facebook în timp ce eleva este resuscitată

 

Un bărbat de 23 de ani a murit după ce a intrat cu maşina pe care o conducea într-un microbuz care circula din sens opus

Un bărbat de 23 de ani a murit într-un accident rutier produs în judeţul Dolj, după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un microbuz care circula din sens opus. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi marţi dimineaţă, cu privire la faptul că pe DN 55, în localitatea Bratovoeşti a avut loc un accident rutier.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ar fi intrat pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat, de 56 de ani”, au precizat poliţiştii. În urma evenimentului şoferul în vârstă de 23 de ani şi-a pierdut viaţa.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate  împrejurările în care a avut loc accidentul.

Timiş: Un şofer a murit în timp ce completa înţelegerea amiabilă în urma unei tamponări auto în care a fost implicat

Un şofer în vârstă de 68 de ani a murit luni, în timp ce completa o înţelegere amiabilă în urma unei tamponări auto în care a fost implicat, în localitatea Moşniţa Nouă, lângă Timişoara.

Potrivit poliţiştilor, paramedicii au fost chemaţi imediat după ce bărbatului de 68 de ani i s-a făcut rău, însă când au ajuns la locul accidentului, aceştia au constatat decesul bărbatului.

”Un conducător auto nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de maşina din faţa lui, iar la intrarea în localitatea Moşniţa Nouă a lovit-o. Autoturismele au fost uşor avariate, iar şoferii au oprit pe dreapta, în afara carosabilului, pentru a completa o înţelegere amiabilă. Însă în timp ce şoferii completau documentele, unul dintre ei a decedat”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Din primele date, se pare că bărbatul de 68 de ani a suferit un infarct. Politistii au deschis o anchetă.