Incident șocant în Capitală! Femeie amenințată cu un pistol și stropită cu spray paralizant. Ce au găsit polițiștii în mașina agresorului

Un incident halucinant a avut loc miercuri dimineață pe o stradă din Capitală! O femeie a fost amenințată cu pistolul de un tânăr de 19 ani care ulterior i-a pulverizat spray paralizant în ochi.

27 mart. 2024, 18:06
Incident șocant în Capitală! Femeie amenințată cu un pistol și stropită cu spray paralizant. Ce au găsit polițiștii în mașina agresorului
Femeie amenințată cu un pistol și stropită cu spray paralizant

Femeie amenințată cu un pistol și stropită cu spray paralizant. Speriată, femeia a sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care l-a identificat imediat pe agresor și au pornit în căutarea lui.

Citește și VIDEO Poliţia a arestat trei suspecţi după incidentul de la parada din Kansas City. Joe Biden: „Este timpul să acţionăm”

Femeie amenințată cu un pistol și stropită cu spray paralizant

Agenții de la Brigada Rutieră l-au oprit pe bărbatul în mașina căreia au descoperit un adevărat arsenal. Printre obiectele pe care polițiștii le-au găsit la percheziții se numără o butelue cu gaz, o țeavă de tip revolver, o cutie care conține aproximativ 50 de bile de cauciuc și două spray-uri paralizante.

”La data de 27 martie a.c., în jurul orei 07.45, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, de către o persoană, cu privire la faptul că un bărbat care se deplasa cu autoturismul pe o stradă din sectorul 1 i-ar fi pulverizat cu spray paralizant în ochi  și ar fi amenințat-o cu un pistol.

În acest context, autovehiculul cu care se deplasa bărbatul în cauză a fost transmis în rețeaua radio, iar în jurul orei 07.48, s-a procedat la oprirea acestuia.

A fost identificat conducătorul auto, în persoana unui tânăr în vârstă de 19 ani, care a fost testat atât cu aparatul Drugtest, cât și cu aparatul etilotest, iar rezultatele indicate au fost negativ, respectiv zero.

De asemenea, în autovehicul se mai afla o tânără în vârstă de 19 ani care la momentul opririi autovehiculului de către organele de poliție a încercat să se sustragă controlului, pietonal. La scurt timp aceasta a fost imobilizată, iar în urma controlului efectuat, asupra acesteia a fost găsită o armă cu țeavă scurtă, tip revolver, despre care ulterior verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că face parte din categoria E conform Anexei Legii 295/2004 modificată.

De asemenea, în autovehicul au fost găsite o butelie de gaz pentru încărcare, o cutie care conține aproximativ 50 de bile de cauciuc și două spray-uri paralizante.

În cauză, persoana a fost sancționată  contravențional, iar ca măsura complementară a fost dispusă confiscarea armei”, au transmis reprezentanții Poliției.

Citește și Incident grav în Capitală! Un tânăr de 19 ani a căzut de la etajul opt al unui bloc din Sectorul 5