Incident șocant în Otopeni. Un jandarm de 41 de ani a fost găsit împușcat în cap. Bărbatul divorțase recent

Caz șocant în Otopeni. Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost găsit luni, împușcat în cap. Acesta era ofițer în cadrul Jandarmeriei Capitalei și recent divorțase.

03 oct. 2022, 10:22
Incident șocant în Otopeni. Un jandarm de 41 de ani a fost găsit împușcat în cap. Bărbatul divorțase recent

Halucinant. Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost găsit luni dimineață, împușcat în cap. Potrivit primelor informații, acesta era ofițer în cadrul Jandarmeriei Capitalei și divorțase recent.

Citește și Radu Mirică ar fi trimis un mesaj cutremurător soţiei înainte de sinucidere

Anchetatorii nu exclud ipoteza ca bărbatul să se fi sinucis.

”Astăzi 3 octombrie a. c., În jurul orei 8:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa.

La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Otopeni pentru efectuarea de activități din competență.

Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului respectiv.

A fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea de activități din competență.

Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea de activități din competență, stabilirea cu exactitatea a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Ilfov.

La ultima evaluare psihologică jandarmul de 41 de ani a fost declarat apt.

„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit fără suflare, în această dimineață, în locuința sa. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era ofițer în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt”, a transmis Jandarmeria.

Citește și Scene şocante la centrul de la Deva: o gimnastă care a luat aur la Europene a ameninţat cu sinuciderea! „S-a ajuns la bătăi!”