Incidenţa COVID în Bucureşti creşte din nou. Situaţie alarmantă şi în Ilfov, unde OPT localităţi au depăşit incidenţa 20

Incidenţa COVID în Bucureşti se menţine în trend crescător. O situaţie alarmantă este şi în jurul Capitalei. Mai multe localităţi din Ilfov au depăşit incidenţa 20 la mie.

19 oct. 2021, 10:52
Incidenţa COVID în Bucureşti creşte din nou. Situaţie alarmantă şi în Ilfov, unde OPT localităţi au depăşit incidenţa 20

Incidenţa COVID în Bucureşti creşte din nou. Conform DSP Bucureşti, incidenţa COVID în Capitală a ajuns marţi, 19 octombrie, la 16.44 mia de locuitori. Cea mai mare incidenţă COVID în Capitală este înregistrată în Sectorul 1 – 18.67 la mia de locuitori.

Incidenţa COVID în Bucureşti este de aproape şapte ori mai mare decât era în urmă cu o lună. La 19 septembrie, incidenţa COVID în Bucureşti era de 2.44, conform DSP Bucureşti.

Citeşte şi: Raed Arafat avertismentul care dă fiori românilor: „Există pericolul să apară o mutație care să ducă la apariția unei tulpini noi”

Şi în jurul Capitalei situaţia sanitară este gravă. Opt localităţi din Ilfov aveu incidenţă COVID peste 20 la mie. Este vorba despre Bragadiru – 20.33, Chiajna – 22.87, Clinceni – 20.66, Corbeanca – 21.95, Dobroești – 20.38, Domnești – 20.95, Popești-Leordeni – 20.25, Tunari – 24.56.

INCIDENTA-COVID-19-19.10.2021

IMAGINI CUTREMURĂTOARE! La Spitalul Universitar din Bucureşti morga este plină şi morţii sunt depozitaţi pe holuri

Morga spitalului Universitar din București este arhiplină, iar corpurile celor decedați din cauza COVID nu mai au loc în frigidere și sunt depozitate pe holuri.

Surse din corpul medical au declarat pentru Digi24 că situația este foarte gravă. Angajați din spital spun că instituția medicală nu mai are nici saci pentru cadavre.

În ultimele zile, la spitalul Universitar din București s-au format cozi de ambulanțe care aduceau pacienți COVID în stare gravă.

Citeşte şi: Nelu Tătaru explică de ce România este pe primul loc în lume la numărul de decese provocate de covid-19: „Majoritatea populaţiei refuză singurul glonţ pe care îl avem”