Incredibil! Cât a putut să plătească un client pentru câțiva covrigi la „ofertă”. Bărbatul a avut șocul vieții lui

Un bărbat din Constanța a avut parte de șocul vieții sale atunci când a mers la casa de marcat a unui supermarket pentru a plăti câțiva covrigi cu semințe de susan care la raft erau prezentați ca fiind la ofertă.

22 mai 2023, 18:34
Incredibil! Cât a putut să plătească un client pentru câțiva covrigi la „ofertă”. Bărbatul a avut șocul vieții lui
Incredibil! Cât a putut să plătească un client pentru câțiva covrigi la "ofertă". Bărbatul a avut șocul vieții lui

Cât a putut să plătească un client pentru câțiva covrigi la „ofertă”. Vasilică este din Constanța și zilele trecute a mers la Kaufland, pentru a-și face cumpărăturile. Atunci când a ajuns în dreptul raionului cu produse de panificație, acesta a fost atras de oferta la care erau covrigii cu semințe de susan.

Citește și Cât costă un kilogram de corcodușe din Turcia în piețele din România: „Aveți prețuri mai mari decât în Irlanda”

Cât a putut să plătească un client pentru câțiva covrigi la „ofertă”

Văzând că prețul unui covrig era redus de la 0,99 lei la 0,50 lei, bărbatul nu s-a putut abține și nu a luat un covrig, ci cinci.  Însă, mare i-a fost mirarea atunci când a ajuns cu produsele la casa de marcat și asta pentru că a fost taxat cu aproape 5 lei și nu 2,50, cât era firesc să plătească.

Când a văzut diferența uriașă de preț, bărbatul nu a vrut să lase lucrurile așa și a mers la departamentul de relații cu clienții din incinta magazinului Kaufland, unde a reușit să își obțină diferența.

„Atenție puțin la Kaufland!!! La raft este un preț, la casă, altul. Dacă reclami la informații clienți, primești diferența…!!! Oare așa se aplică reducerile???, a scris Vasilică pe pagina sa de Facebook.

În ultima vreme, românii au început să prefere produsele K-Classic de la Kaufland și asta datorită prețurilor lor accesibile. Însă, foarte mulți s-au întrebat dacă calitatea acestor produse este pe măsura prețului. Recent, o gospodină care a testat calitatea acestor a ținut să deslușească misterul pe rețelele de socializare.

„Nu prea am postat până acum, dar vreau să vă întreb și pe voi de un lucru ce l-am observat azi în Kaufland. M-am dus să cumpăr necesarul pentru o rețetă de prăjituri și mă gândeam totuși să iau ingrediente mai de calitate și nu chiar marca lor K-Classic. Mai mare mi-a fost mirarea când am pus mâna pe o făină de 5,49 RON, mă uit la producător, pun mâna pe făina lor de la K-classic cu 2,89 RON, același producător…

După această fază am început să mă uit la toate produsele ce aveam nevoie și nu erau marca K-Classic, dar aveau același producător și erau mai scumpe. Nu se justifică de ce să plătim bani în plus din buzunarul nostru, când pur și simplu putem lua marca K-clasic sau „Vreau din România” la cel mai mic preț. Chiar vă propun să vă uitați de acum înainte ce cumpărați și cine l-a produs, ca să nu platiți în plus, dublu pe coșul de cumpărături. Eu azi am economisit aproape 50 de lei că am fost atentă la produsele de pe raft”, a scris femeia pe rețelele de socializare.

Citește și Cât costă o noapte de cazare pe litoralul românesc în minivacanța de Rusalii. Prețurile s-au scumpit cu 16%, nu oricine își mai permite