Incredibil! Câţi bani a câştigat Bianca Andreescu după victoria din finala US Open

Bianca Andreescu, tânăra din Canada de origine română, în prezent locul 15 WTA, a dat o adevărată lovitură după ce a câştigat finala de la US Open împotriva Serenei Williams.

08 sept. 2019, 12:10
Incredibil! Câţi bani a câştigat Bianca Andreescu după victoria din finala US Open

După victoria destul de uşoară în faţa, poate, celei mai mari sportive din istoria tenisului feminin, Serena Williams (SUA; 8 WTA), ea şi-a asigurat un cec în valoare de peste 3.8 milioane de dolari. Astfel, la capitolul câştiguri pe 2019, Bianca Andreescu ajunge la un total de 6 milioane de dolari. Ca o comparaţie, Simona Halep a câştigat 5 milioane de dolari în 2019.

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu a câştigat, duminică, trofeul de la US Open, după ce a învins-o dramatic în finală pe mult mai titrata Serena Williams, sextuplă campioană la Flushing Meadows, scor 6-3, 7-5. Este a doua oară în ultima lună când Serena Williams pierde în faţa Biancăi Andreescu, cele două jucătoare de tenis întâlnindu-se anterior în finala de la Toronto, atunci când americanca a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidenatări la spate şi i-a oferit practic jucătoarei canadiene de origine română cel de-al doilea trofeu al carierei.

„Nu pot să le mulţumesc suficient pentru tot ceeea ce au făcut. A fost o călătorie foarte lungă, ştiu că nu poate fi chiar atât de lungă, pentru că am doar 19 ani, dar aşa pare. Vă mulţumesc şi hai să continuăm!”. De luni, datorită victoriei de la US Open, Bianca Andreescu va urca pe locul 5 în clasamentul mondial, în condiţiile în care cu 12 luni în urmă era în afara Top 200, a spus Bianca după victorie.


loading...