Incredibil! Cum a intrat un român într-un magazin pentru a fura parfumuri

Culmea hoţiei se pare că a fost atinsă de un român, după ce un bărbat a îmbrăcat un costum de baie roz, de femeie, şi a mers la furat parfumuri dintr-un magazin din Germania.

RomaniaTV.net
26 iun. 2019, 14:12
Incredibil! Cum a intrat un român într-un magazin pentru a fura parfumuri

A cumpărat un costum de baie roz-turcoaz, pentru femei, l-a îmbrăcat pe sub haine, şi s-a pornit la furat parfumuri dintr-un centru comercial din Seiersberg, districtul Graz-Umgebung. Este isparva unui bărbatul de 37 de ani, cetățean român.

Odată ce şi-a pus planul la punct, românul a intrat în Shopping City Seiersberg, a băgat marfă în valoare de 800 de euro sub costumul pentru doamne, după care a încercat să se strecoare neobservat din magazin, scrie krone.a, citează observator.tv.

Totuşi, unul dintre angajați l-a urmărit pe suspect chiar în timpul furtului. Imediat după ce a părăsit centrul comercial, bărbatul a sunat alarma. La scurt timp, mai mulți angajați din centrul comercial l-au identificat pe român, care stătea liniștit într-un restaurant din apropiere, așteptând o cafea. Înconjurat de polițiști și percheziționat, românul nu a avut încotro și a recunoscut fapta la interogatoriu. Bărbatul a fost eliberat între timp, iar acum așteaptă procesul.