INCREDIBIL: Un logodnic i-a oferit viitoarei soţii 102 kg de bancnote

Un logodnic chinez i-a oferit viitoarei soţii 8,88 milioane de yuani (1,08 milioane de euro) în bani lichizi, un gest considerat extravagant de internauţii din China, unde inegalităţile sociale continuă să fie mari, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
14 nov. 2013, 07:19
INCREDIBIL: Un logodnic i-a oferit viitoarei soţii 102 kg de bancnote

Imensul volum de bani lichizi, transportat până la domiciliul logodnicei de 18 persoane, cântărea peste 102 kg, scrie Shanghai Daily, preluat de AFP. Coşurile de bambus pline ochi cu bancnote de 100 yuani au fost aduse de un grup de prieteni ai logodnicului cu maşini de lux, printre care un Maserati.

Citeşte şi: Cum să faci bani: 9 obiceiuri care te pot îmbogăţi

Potrivit cotidianului menţionat, cei doi tineri, care au început să iasă împreună în urmă cu doar trei luni, fac parte din familii bogate din Zhejiang (estul ţării), regiune unde se păstrează pe alocuri tradiţia unor cadouri de logodnă generoase. Cele două familii – ambele poartă numele de Huang – au convenit ca suma oferită viitoarei soţii să fie o serie de ‘8’ (8,888 milioane de yuani), cifră considerată de bun augur şi semn de bogăţie.

Obiceiurile chinezilor înstăriţi, acuzaţi că sunt rupţi de realitate şi că au nenumărate avantaje, sunt în permanenţă discutate şi criticate de internauţi, încheie AFP.

Citeşte şi Copil dezbrăcat, vedetă în China. S-a dat de-a dura în faţa vicepremierului chinez VIDEO