Indemn la nesupunere civica din partea unui medic din Suceava: Mergem la biserica orice ar fi

Publicat: Joi, 19 Martie 2020 17:16 // Actualizat: Joi, 19 Martie 2020 17:16 // Sursa: romaniatv.net

Medicul Mircea Pușcașu, din Suceava, a postat pe contul său de Facebook un îndemn la ”nesupunereu civică” pentru a participa la ceremonia religioasă de la biserică, oficiată duminica

Mircea Puşcaşu, medic stomatolog, este cunoscut şi pentru convingerile sale împotriva vaccinării. Acesta a postat pe contul său de Facebook un anunţ prin intermediul căruia le cere celor care-l urmăresc să nu se supună regulilor civice şi să participe la slujba religioasă oficiată duminică, în bisericile ortodoxe.

Citește și: Bilanţul pandemiei de coronavirus. Câţi morţi sunt înregistraţi la nivel mondial

„E un îndemn la solidaritate, curaj şi aducere aminte de cele ce sunt mai importante decât frica şi ascultarea faţă de autorităţi corupte şi amorale”, a comentat Mircea Puşcaşu pe Facebook. 

„Dincolo de supunere si nesupunere civică ar trebui sa ascultaţi îndemnul ierarhilor. Nefiind in ascultare, nu sunteţi pe calea Mântuirii. Răbdare si compasiune faţă de semeni si comunitate si înmulţirea rugăciunii si sprijinului faţă de medici, personalul de ajutor si cei in nevoi mari sunt mântuitoare. Hristos e la căpătâiul bolnavului si al celui în suferinţă”, a arătat Cornel Dragomir. 

În replică, doctorul din Suceava a comentat:

„Părinte Dragomir Cornel, nu îmi place cum vorbiţi cu mine. În plus, vă amintesc faptul că Patriarhul nostru, Mitropolit meu Teofan şi Episcopul meu Pimen NU au dat sfat să nu meargă lumea la biserici. Probabil că mulţi preoţi vor face slujbe afară in curtea bisericii, în foişoare, altar de vară, aghiazmatar sau unde vor putea. (Vă reamintesc faptul că în România sunt confirmate sub 300 de cazuri, din care aprox 95% sunt total asimptomatice sau cu forme uşoare, doar 3 (trei!) cazuri sunt internaţi la terapie intensiva, niciunul dintre ei nu are o stare critică şi nu s-a înregistrat niciun deces, doar pe tv se plimbă in buclă mascaţii cu izoleta, smurdul cu girofare şi esperţii cu panica. ) Repet, nu îmi place acest fel in care îmi vorbiţi, revizuiţi, vă rog”.  

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
biserică coronavirus îndemn medic nesupunere civică Romania
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8583
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H