Inedit: A plătit o amendă de 1.000 de lei în monede, pentru a se răzbuna VIDEO

Un renumit medic hunedorean a găsit o modalitate ingenioasă de a se răzbuna pentru faptul că a fost amendat pe nedrept, în opinia sa.

RomaniaTV.net
14 ian. 2012, 09:38
Inedit: A plătit o amendă de 1.000 de lei în monede, pentru a se răzbuna VIDEO

Amendat cu 1.000 de lei, medicul Cornel Ciobanu a ales să plătească datoria în monede de cinci, zece şi 50 de bani. El a fost amendat cu 500 de lei pentru că nu a reuşit să probeze în instanţă o reclamaţie înaintată pentru că un poliţist i-ar fi cerut şpagă. În plus, magistraţii i-au imputat şi 500 de lei cheltuieli de judecată.

Medicul Cornel Ciobanu a găsit însă o modalitate de a se răzbuna. A mers la trezorerie pentru a plăti amenda cu întreaga sumă, însă banii i-a strâns în monede de 5, 10 şi 50 de bani. Astfel, sacoşa în care a dus banii la Trezorerie cântărea în jur de 40 de kilograme. Funcţionarii s-au mobilizat rapid, iar într-o oră au terminat de numărat banii.

Cornel Ciobanu spune că răzbunarea sa nu se opreşte aici. „Nu mă voi lăsa, mă voi duce până în pânzele albe să-l destitui din funcţie pe acest domn poliţist. Dacă el nu va fi destituit din funcţie, voi cere demisia ministrului de Interne Igaş”, a declarat el.