Inevitabilul s-a produs: Manchester United a anunțat concedierea lui Cristiano Ronaldo. Mesaj OFICIAL din partea clubului britanic

Cuvintele dure aruncate în ultimele zile și-au produs efectul. Cristiano Ronaldo, superstarul de la Manchester United, va fi dat afară de șefii clubului de pe Old Trafford. 

18 nov. 2022, 14:57
Inevitabilul s-a produs: Manchester United a anunțat concedierea lui Cristiano Ronaldo. Mesaj OFICIAL din partea clubului britanic

În ultimele zile, Cristiano Ronaldo a aruncat cuvinte dure la adresa antrenorului olandez de la Manchester United, dar și la adresa conducerii clubului britanic.

Tehnicianul l-a făcut praf pe atacantul portughez, în replică, iar CR7 a continuat cu atacurile. Astfel, vineri, 18 noiembrie, Manchester United a decis să încheie scandalul, deci și contractul. Practic, au fost demarate procedurile pentru concediere, în baza legii, scrie DailyMail.

„În această dimineață (n.r. – vineri), Manchester United a inițiat măsurile adecvate drept răspuns la recentul interviu acordat de Cristiano Ronaldo. Clubul nu va mai face niciun comentariu până când va fi luată o hotărâre finală”, a fost mesajul celor de la United.

Miercuri, șefii „Diavolilor” au dat joc un afiș uriaș de pe fațada Stadionului Old Trafford, pe care apărea Cristiano Ronaldo, alături de alți „șeptari”, precum Bryan Robson, Eric Cantona, David Beckham, Cristiano Ronaldo și Ella Toone. Afișul fusese afișat în urmă cu 12 zile.

 

Cristiano Ronaldo vs. Erik ten Hag. Războiul declarațiilor

 

Lusitanul a declarat că managerii și antrenorul nu-l tratează cu respect. Mai mult, atacantul i-a acuzat pe cei de la United că prin diverse metode, au încercat să-l provoace pe CR7 să plece încă din sezonul trecut, cel al „revenirii pe Old Trafford”.

„Mă simt trădat! Am simţit că unii oameni nu mă vor aici, nu doar în acest sezon, ci şi în sezonul trecut. Nu am niciun respect pentru Erik ten Hag pentru că nu mă respectă. Dacă nu ai respect pentru mine, nu voi avea nici eu pentru tine”, a declarat Cristiano Ronaldo pentru Piers Morgan.

VEZI AICI declarația completă a lui CR7.

În replică, antrenorul olandez a explicat într-un interviu că are toate motivele pentru a-l ține pe bancă, pe jucătorul portughez, care trage în jos echipa.

„Ronaldo a spus că nu îl respect? Îl respect mereu. Dar ar trebui să știe că el este principala problemă în această echipă, ori de câte ori îl introduc, pierdem un joc (…)”, a declarat, printre altele, olandezul.

VEZI AICI declarația completă a lui ten Hag.