Infirmieră de 40 de ani, găsită moartă în mașină, la Buzău. Trei copii au rămas orfani

Elisabeta Simona Lazăr, infirmieră la ATI în Spitalul Județean Buzău, în vârstă de 40 de ani, a fost găsită moartă în mașina sa, în Buzău. Din primele indicii, femeia s-ar fi sinucis.

24 mai 2021, 12:43
Infirmieră de 40 de ani, găsită moartă în mașină, la Buzău. Trei copii au rămas orfani

O infirmieră din cadrul secției ATI COVID din Spitalul Județean Buzău a fost găsită moartă în propria maşină pe strada Hipodrom, într-o zonă părăsită a cartierul Mihai Viteazul. A fost observată de un trecător care a alertat autorităţile. Femeia plecase de acasă joi cu mașină familiei, iar 24 de ore mai tărziu soțul a mers la Politie pentru a reclama dispariția sa.

„La data de 20.05.2021, în jurul orelor 09:00, numita Lazăr Elisabeta Simona a plecat de la domiciliul sau cu autoturismul acestora marca BMW și nu a mai revenit până în prezent. Aceasta are asupra ei documentele sale personale, cardul bancar și telefonul sau mobil, care este închis”, a anunţat Poliția după reclamaţia rudelor, alături de o fotografie a femeii.

Infirmieră de 40 de ani, găsită moartă în mașină, la Buzău

Din primele informaţii, femeia s-ar fi sinucis. Trupul neînsuflețit al femeii se afla acolo de mai bine de 48 de ore, potrivit buzău.net. Sursa citată mai precizează că în autoturismul BMW în care a fost găsită femeia se aflau mai multe pachete de țigări, o sticlă de apă goalp, o bluză de traning albă și mesajul de rămas bun.

În urma decesului infiermierei, trei copii au rămas orfani.