Informații picante despre viața amoroasă a lui Petre Daea. De câte ori a fost căsătorit ministrul Agriculturii

Ministrul Petre Daea a obișnuit românii cu „raziile" sale prin câmpuri, lanurile de grâu și de porumb. Despre activitatea oficialului PSD la Ministerul Agriculturii se cunosc multe, în timp e despre viața sa personală, mult prea puține. 

31 oct. 2022, 09:36
Informații picante despre viața amoroasă a lui Petre Daea. De câte ori a fost căsătorit ministrul Agriculturii

În emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, Petre Daea a recunoscut că de-a lungul timpului a fost căsătorit de trei ori. În urma acestor mariaje au rezultat trei copii. De asemenea, ministrul are patru nepoți.

Petre Daea a recunoscut că-și sprijină financiar în continuare copiii.

„De fiecare dată când mă întâlnesc, indiferent cu care dintre ele, dacă am în buzunar, le dau. Pentru că așa simt eu. O fac mai des cu cea mică, pentru că are și un băiețel. Sunt bunic la patru nepoți. Iată că ați greșit atunci când ați spus că am doi copii.

Nu, am trei fete și trei căsătorii. Iată, pentru exactitatea informării dumneavoastră și pentru a pune în pagina aceasta a realității situația lui Petrea Daea. Din acest punct de vedere n-am niciun regret, dimpotrivă, mă mândresc cu acești copii, pe care îi consider și îi voi considera tot timpul parte din sufletul meu și mă voi comporta ca atare”, a dezvăluit Petre Daea.

 

Petre Daea, una dintre propunerile PSD pentru alegerile prezidențiale din 2024

 

Inginerul agronom este una dintre propunerile lui Marcel Ciolacu pentru alegerile prezidențiale din 2024.

„Să ştiţi că şi domnul ministru Daea care este lângă mine nu este de neglijat ca şi candidat pentru Preşedintele României”, a afirmat Marcel Ciolacu, chestionat joi.

Mircea Geoană și Alexandru Rafila s-ar mai afla pe lista prezidențiabililor PSD.

Ministrul Agriculturii Petre Daea, întrebat ce l-ar tenta mai mult – candidatura la prezidenţiale sau funcţia de premier, a replicat: „Las acest răspuns, conştiinţa mea spunând aşa – lăsaţi-mă să fac ceea ce ştiu”.

Într-un interviu oferit pentru RomâniaTV.net, ministrul Petre Daea a dezvăluit ce planuri are pentru resuscitarea agriculturii din țara noastră.