PROPUNERE-ŞOC în cazul accidentului mortal provocat de MARIO IORGULESCU. Viaţa unui om, UN MILION DE EURO!

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a făcut o propunere şocantă în cazul accidentului mortal provocat de Mario Iorgulescu, fiul actualului şef al Ligii, Gino Iorgulescu.

20 oct. 2019, 12:40
PROPUNERE-ŞOC în cazul accidentului mortal provocat de MARIO IORGULESCU. Viaţa unui om, UN MILION DE EURO!

Dumitru Dragomir crede că Gino Iorgulescu ar trebui să le ofere copiilor lui Dany Vicol, bărbatul decedat în accident, câte 500.000 de euro.

Informaţii ŞOCANTE! Ce au descoperit medicii în corpul lui MARIO IORGULESCU

Decizie de ULTIMĂ ORĂ în cazul lui MARIO IORGULESCU. Procurorii tocmai au făcut ANUNŢUL OFICIAL

„Eu m-am rugat la Dumnezeu pentru sănătatea lui Mario, chiar dacă Gino şi Justin Ştefan s-au constituit în fals parte civilă să mă bage la închisoare nevinovat în dosarul cu drepturile TV. Îi recomand lui Gino să închidă problema. Să le dea celor doi copii rămași orfani câte un cec de 500.000 de euro. Dacă nu face pace acum, nici că o va avea toată viața cu familia decedatului. Mario, un copil răsfățat, a greșit grav! Dar problema ține de educația proastă pe care a primit-o. Gino trebuie să rezolve problema cu acele cecuri și sa aibă grijă de acei copii nevinovați”, a declarat Dumitru Dragomir la Radio Sport 1.

Schimbare RADICALĂ în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu. Mama tânărului care A MURIT aruncă BOMBA

Mario Iorgulescu a comis un accident grav pe 8 septembrie, soldat cu moartea unui alt tânăr, după ce a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani.

Primul anunţ făcut de medicii italieni, despre starea lui Mario Iorgulescu. Ce le-au transmis aceştia procurorilor de la Bucureşti

Procurorii au descis pe numele lui Mario Iorgulescu un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală. În plus, în momentul accidentului, Mario Iorgulescu se afla sub influenţa alcoolului şi consumase cocaină.