Mario Iorgulescu nu mai are SCĂPARE! Fiul şefului LPF riscă ÎNCHISOAREA într-un ALT DOSAR, vechi de TREI ANI

Mario Iorgulescu este cercetat penal pentru accidentul mortal provocat pe 8 septembrie, dar poate fi condamnat şi într-un alt dosar. Fiul şefului LPF Gino Iorgulescu nu s-a prezentat la procesul în care este judecat pentru sechestrare.

23 oct. 2019, 07:04
Mario Iorgulescu nu mai are SCĂPARE! Fiul şefului LPF riscă ÎNCHISOAREA într-un ALT DOSAR, vechi de TREI ANI

Mario Iorgulescu este judecat pentru sechestrare, iar al doilea termen a fost amânat din cauza faptului că unul dintre inculpați nu și-a angajat apărător. Conform legislației în vigoare, fiecare parte dintr-un proces penal are dreptul la o amânare pe motiv că nu a avut timp să-și angajeze un avocat pentru a studia dosarul.

Informaţii ŞOCANTE! Ce au descoperit medicii în corpul lui MARIO IORGULESCU

În proces sunt în acest moment cinci inculpați. Al treilea termen este programat pentru 13 noiembrie.

BOMBĂ în cazul MARIO IORGULESCU. „Era scos deja de la aparate din România! La Elias era violent cu asistentele, intrase în SEVRAJ!”

Mario Iorgulescu a fost achitat în prima instanță pentru acuzațiile de lipsire de libertate în mod ilegal și loviri după ce în urmă cu trei ani a agresat un tânăr, împotriva căruia a instigat și alți doi indivizi. Victima a fost amenințată să-și retragă plângerea de către tatăl prietenilor lui Mario Iorgulescu, care a ajuns și el înculpat în proces.

Achitarea lui Mario Iorgulescu a fost atacată cu apel de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

PROPUNERE-ŞOC în cazul accidentului mortal provocat de MARIO IORGULESCU. Viaţa unui om, UN MILION DE EURO!

Mario Iorgulescu se află în acest moment în Italia, internat într-o clinică din Milano, după ce a provocat un accident auto care s-a soldat cu moartea unui om. În acest moment, el s-ar fi trezit din comă, a fost deconectat de la aparte și a făcut primii pași, însă medicii susțin că starea lui de sănătate încă nu permite să fie audiat.