Ingredientul MINUNE care te ajută să slăbeşti. Sigur îl ai în bucătărie

Vica Blochina, femeia care i-a făcut un copil lui Victor Piţurcă, uimeşte pe toată lumea cu forma fizică de invidiat pe care o afişează, în ciuda faptului că nu mai este la prima tinereţe. Frumoasa blondă a dezvăluit pe Facebook o parte din secretul siluetei sale fără cusur.

RomaniaTV.net
27 feb. 2014, 09:24

„Dragilor, mi-aţi scris să vă dau detalii despre cum puteţi să slăbiţi consumând BICARBONAT! Este foarte simplu: primele trei zile – dimineaţa, pe stomacul gol, beţi o cană de apă caldă (fiartă – ca pentru ceai) în care dizolvaţi jumătate de lingură de bicarbonat de sodiu. Timp de o oră după nu mâncaţi nimic. Seara, dupa cină, repetaţi procedeul de dimineaţă. După primele 3 zile, măriţi cantitatea de bicarbonat, de la o jumătate de linguriţă, la una întreagă. Bicarbonatul ajută la eliminarea toxinelor din organism”, a scris pe Facebook Vica Blochina, care a postat şi o fotografie ca argument pentru cura propusă.

Beneficiile bicarbonatului de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este un mineral cu calităţi extraordinare pentru curăţat şi tocmai de aceea nu ar trebui să lipsească din nicio casă. Poate fi folosit în nenumărate feluri.

Făcut din dioxid de carbon şi cenuşă de sodă, bicarbonatul este uşor alcalin, neutralizează mirosurile din apă şi le absoarbe pe cele din aer.

Iata si alte 10 beneficii ale bicarbonatului de sodiu.