Înmormântare cu onoruri militare pentru poliţistul Bara Mihai, care a ars de viu în accidentul din Brăila

Mihai Bara, polițistul de 45 de ani din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila, este condus astăzi pe ultimul drum. Acesta a decedat în urma cumplitului accident rutier produs marţi seara, la Şuţeşti.

RomaniaTV.net
14 iun. 2020, 11:39
Înmormântare cu onoruri militare pentru poliţistul Bara Mihai, care a ars de viu în accidentul din Brăila

Polițistul Mihai Bara a fost înmormântat cu onoruri militare, iar sicrul a fost învelit cu drapelul României. Trei militari au tras trei salve armă. La ceremonia funerară au participat rudele și colegii.

Potrivit România TV, fata lui Mihai Bara, studentă la Drept, le-a spus șefilor tatălui său că vrea să se facă polițistă.

Citeşte şi: Momente grele pentru familia tinerei poliţiste care a murit în cumplitul accident din Brăila! Tânăra a fost condusă pe ultimul drum

Mihai Bara patrula cu o autospecială Dacia Logan, împreună cu Ana Maria Manea, poliţista de 21 de ani, înmormântată sâmbătă, dar, la un moment dat, a pierdut controlul volanului și a intrat în copac. Cei doi polițiști au „rămas încarcerați și au decedat după ce mașina a luat foc”, anunţa sindicatul Europol. Potrivit sindicatului Europol, cei doi polițiști au „rămas încarcerați și au decedat după ce mașina a luat foc”.

Sindicaliştii au dat vina pe starea proastă a autoturismelor din cadrul Inspectoratelor de Poliţie, însă reprezentanţii IGPR au comunicat faptul că maşina implicată în cumplitul accident avea an de fabricaţie 2018, iar revizia era efectuată în luna mai 2020.