Inna, spectacol total la Satu Mare. Şedinţă foto cu fanii după concert VIDEO

Inna a făcut spectacol la un concert în Satu Mare, apoi a plecat să dea o reprezentaţie la Budapesta. Deşi iniţial s-a scris că a avut un mic conflict cu publicul, artista neagă orice incident.

28 mai 2022, 15:12
Inna, spectacol total la Satu Mare. Şedinţă foto cu fanii după concert VIDEO
Inna, huiduită la un concert în Satu Mare

UPDATE Prezența INNEI pe scena de la Satu Mare nu a fost întâmpinată cu huiduieli, lucru evident încă din video-ul preluat de pe site-ul din presa locală din Satu Mare, unde oamenii reacționează la salut și la menționarea numelui orașului. De altfel, pe tot parcursul concertului, artista a comunicat în limba română cu publicul, după ce a salutat în limba maghiară, pentru a se adresa unei părți a publicului.

De altfel, evenimentul a fost prezentat atât în limba română, cât și maghiară, dar și comunicarea online și signalistică la scenă, la fel. La concert, au fost prezenți 10 000 de oameni care au cântat și au stat la scenă pe tot parcursul concertului, dovadă stau video-urile și fotografiile furnizate. În plus, după concert, artista a stat aproximativ o oră la fotografii în culise.

Video INNA Satu Mare aici si aici, de la finalul show-ului, unde lumea se distra, aplauda.

Ştirea iniţială

Inna, huiduită la un concert în Satu Mare. Artista a considerat că românii din prezenți la concert merită să fie salutați în limba maghiară.

Inna, huiduită la un concert în Satu Mare

În loc să spună în limba română „Ce mai faci, Satu Mare”, artista s-a adresat în maghiară, întrebându-și publicul: „Mit csinals, Satu Mare”. (Vezi AICI video)

A fost momentul în care o mare parte din fanii prezenți în fața scenei au huduit-o pe Inna, iar alții au renunțat să mai asiste la concert și au plecat. De la Satu Mare, Inna s-a dus la Budapesta, la un concert.

Citeşte şi: Inna a dezvăluit secretul siluetei sale! Iată cum reușește artista să se mențină în formă

Inna a căzut de pe scenă în timpul unui concert, la Istanbul

Inna a căzut de pe scenă în timp ce susţinea un concert, la Istanbul. Publicul s-a speriat foarte tare când, deodată, a văzut-o pe artistă la pământ. A luat o pauză, după care a continuat show-ul jumătate de oră, apoi a fost dusă la spital.

După accident, artista a încercat să ducă la capăt show-ul, însă, după 25 de minute s-a oprit din cântat din cauza durerilor insuportabile. Cântăreaţa s-a rănit la ambele picioare și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Medicii i-au spus că nu a suferit fracturi, însă are nevoie de odihnă. Cu toate astea, Inna a spus că va continua turneul din Turcia.

M-am speriat foarte tare, mi-am dat seama cât de gravă ar fi putut să fie situaţia, erau şi pietre, margine din beton. Am simţit că nu m-am lovit la cap. M-am sprijit în mâini şi mi-am dorit să continui show-ul pentru că veniseră o grămadă de oameni şi nu era vina lor.

Am făcut 25 de minute de show pansată, doar că la un moment dat începuseră să mi se dezmorţească rănile de la picioare şi începusem să simt tot mai mare durerea. După 25 de minute a trebuit să mă opresc şi ne-am dus la spital. Am făcut radiografie, sunt în regulă, sunt doar zgâriate, lovite“, a spus Inna.