Înregistrare şocantă într-un autobuz din Craiova. Şoferul ţopăie, călătorii privesc îngroziţi

Ar fi râs dacă n-ar fi de plâns: șoferul unui autobuz de transport public țopăie pur și simplu la volan în timpul mersului. Imaginile au fost filmate la Craiova, chiar de călătorii speriați de ce vedeau.

RomaniaTV.net
27 nov. 2019, 17:00
Înregistrare şocantă într-un autobuz din Craiova. Şoferul ţopăie, călătorii privesc îngroziţi

Un şoferde autobuz a fost filmat de mai mulţi călători în timp ce conducea mijlocul de transport în comun şi sărea de pe scaun. Imaginile au ajuns pe Facebook şi au stârnit numeroase comentarii.

Involuntar, şoferul autobuzului a creat un adevărat spectacol în timpul unei curse efectuate pe un traseu de transport în comun din Craiova. Zeci de călători au privit cum ţopăia pe scaun şi încerca să ţină drumul drept.

 Imaginile au ajuns pe Facebook şi au stârnit numeroase comentarii.

„Oamenii râdeau, dar e trist. Autobuzul era foarte vechi, nu mai avea suspensii, huruia, bârâia, simţeai cum se dezmembrează în mers. E un pericol să mergem cu astfel de mijloace de transport, dar se pare că autorităţilor nu le pasă”, a comentat unul dintre călători.

„Plimbare cu troaca… Era scaun cu masaj integrat… Păcat că n-am fost şi eu, alţii plătesc bani grei pentru senzaţii tari… hal de condiţii…”, au scris oamenii pe Facebook.