Înregistrări cutremurătoare cu Corneliu Vadim Tudor, cu doar câteva săptămâni înainte să moară

Oana Zăvoranu a făcut publice mai multe discuţii cu Corneliu Vadim Tudor, în care acesta se plângea că nu are bani să-şi plătească angajaţii şi era mâhnit că nimeni nu voia să-l sprijine. Totodată, Zăvoranca lansează noi atacuri la adresa familiei fostului lider PRM şi spune răspicat că văduva Tribunului este amanta unui membru al partidului.

14 oct. 2015, 06:51
Înregistrări cutremurătoare cu Corneliu Vadim Tudor, cu doar câteva săptămâni înainte să moară

Oana Zăvoranu a făcut publice înregistrări emoţionante cu Corneliu Vadim Tudor. Cu doar câteva săptămâni înainte să moară, acesta i se plângea că nu are niciun ban să plătească salariile angajaţilor.

„Mă presează să-i dau banii până vineri, pentru că trebuie să dau salariile la oameni. Tu ştii care e situaţia, am scos la vânzare colecţiile mele de icoane, de tablouri, de documente istorice”, spune pe înregistrare Vadim.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, dezvăluiri incendiare despre familia lui Corneliu Vadim Tudor. Fetele tribunului, ameninţate

Supărarea tribunului era faptul că nu se investeşte în cultură şi nimeni nu voia să-l sprijine.

„Toţi cumpără pământuri, case, bijuterii la amante şi blănuri. Tu îl sponsorizezi pe Adrian Păunescu mort, că e un festival, şi la Vadim Tudor viu nu te gândeşti”, mai spunea Tribunul.

Oana Zăvoranu susține că l-a ajutat pe tribun cu bani și că înainte ca acesta să moară, erau mai apropiați.

Dezvăluirile nu se opresc aici, avocatul Oanei aduce acuzații grave soției lui Vadim. El spune că aceasta are o relație cu Cristian Stănescu, deputat PRM în Parlamentul României.

Zăvoranca a șocat din nou cu ținuta aleasă pentru emisiune. Ea a apărut într-o fustă care i-a lăsat la vedere, de această dată, posteriorul.