ÎNREGISTRĂRI EXPLOZIVE. Scenariu desprins din filmele cu mafioţi în campania electorală. Cine sunt oamenii care vor să fie primari

Publicat: Joi, 24 Septembrie 2020 21:39 // Actualizat: Vineri, 25 Septembrie 2020 15:20 // Sursa: romaniatv.net

Scenariu desprins din filmele cu mafioți în campania electorală. România TV prezintă înregistrări explozive care arată cine sunt, de fapt, oamenii care vor să fie primari în România. 

Unul dintre cei mai periculosi infractori din Prahova povesteşte cum, la comanda primarului Alin Moldoveanu, candidat la primăria Câmpina, a incendiat apartamentul unui politician PNL din Bârlad si a dus mai multe fete la produs în străinătate.

"Să vină domnul fost primar Alin Moldoveanu să spună dacă are cunoștință de un incident care a avut loc la Bârlad acum câțiva ani, în care un alt politician din PNL, care avea mai multe firme, trebuia să fie călcat de...Adică, urma într-o zi de luni să vină autoritățile, în speță DNA și cu ANAF, să-i facă niște controale la firmele pe care le avea pentru suspiciuni de evaziuni și fraude din astea. Să spună domnul primar acum sau să vină să dezmintă dacă nu a plătit 3 persoane, 2 bărbați și o femeie, să se ducă să-i incendieze apartamentul politicianului şi omului de afeceri respectiv şi omului de afaceri în acelaşi timp. Li s-a dat cheie duplicat de la apartament. Apartamentul la parter a fost incendiat cu două canistre de benzină de câte 20 kg fiecare. Şi i-am dat foc lu' ăla frate de a bubuit ăla ziceai că eşti în "Armă mortală 4".

- Dar cine e?

- Un politician din PNL, care e om de afaceri din Bârlad, atâta îţi spun deocamdată. Ăla a zis: "Găseşte-mi nişte oameni că mă duc la puşcărie, că-mi găseşte actele. Şi ca să nu mai fie actele, trebuie să dăm foc la acte, să ştergem.". Şi a luat foc apartamentul. Cine a fost? Infractorii. Faptă rămasă cu autor necunoscut până acum". 

Dan Curelaru, politicianul ţintă

Politicianul în cauză era Dan Curelaru, fondatorul firmei Donalucii S.R.L. si apoi Donalucii Company S.R.L., decedat din 2017 la varsta de 62 ani. El a activat în Barlad în perioada 2000 – 2015 în domeniul produselor agricole. Deţinea cel mai mare depozit alimentar din Barlad, făcea afaceri cu grâne şi cu zahăr. Depozitele sale erau situate la ieşirea din Barlad spre Tecuci, iar apartamentul vizat de incendiu era situat într-o zona centrală a oraşului, în spatele primariei.

Declinul firmelor lui Dan Curelaru a fost cauzat de relaţiile pe care acesta le-a avut în mediul "Mafiei Grâului". Prin intermediul unor persoane influente (cunoscute sub denumirea de "Gruparea Brâncuşi") a contractat un transport de grau din Bulgaria in cantitate de 75 000 t, pentru care a facut un imprumut bancar de 1,5 milioane dolari. A achitat în avans, dar marfa nu a mai primit-o. A avut 14 dosare in instanta, lucru care l-a afectat iremediabil. Din spusele lui de la acea vreme, rezulta că a fost înşelat şi "lucrat" chiar de judecătorul sindic Ioan Bacan, precum şi de lichidatorul Cezar Munteanu, care ar fi acţionat în interesele adversarilor săi.

Curelaru Alexandru, fiul, membru PNL a fost o perioadă consilier judetean, iar acum candideaza pe listele ALDE ca primar in comuna Poganesti, jud. Vaslui.

Alin Moldoveanu, implicat într-o reţea de prostituţie

Luigi Văsi, un individ pe care presa din Prahova îl descrie drept unul dintre cei mai violenți infractori din judeţ, a fost înregistrat în timp ce povestea trecutul infracţional al bunului său prieten, primarul Alin Moldoveanu, din comuna Poiana Câmpina. Ales în 2016 din partea PNL, Alin Moldoveanu candidează acum ca independent la primăria municipiului Câmpina. Înregistrarea audio descrie cu lux de amănunte şi implicarea edilului într-o reţea de prostituţie care exploata tinere din România în țările din Occident.

"Bă, inclusiv mie mi-a vândut una. Pe Gabi Cioara, hai să-ţi dau un exemplu, la alea trei. Când a venit cu alea trei fete le-am ţinut o lună de zile, frate! Le-am ţinut pe alea începând de la periuţă, pastă de dinţi, ţigări, du-le la solar, du-le la piscină, mâncare nu mai vorbesc. Că a zis Alin că le bagă la produs. 

 - Zice, bă, fii atent! Trebuie să scot vizele şi drumul pentru tine, ne-a zis la toţi de faţă. 

 - Pentru că eşti fratele meu îmi daţi 5000 pe fiecare. Gândeşte-te, tu Luigi cel puţin, că Gabi Cioara îmi făcea 20 de mii pe lună. Şi mă duc ca să fac rost de viză, să găsesc să aduc altele, înţelegi, de la... Zic, băi, Aline, eu nu mă bag în astea. Eu nu mă bag în trafic de droguri, de arme sau de femei, nebunule, că te duci la pârnaie odată şi-odată".

Anul trecut, liberalul Alin Moldoveanu, primarul din Poiana Câmpina, a fost condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pentru inducerea în eroare a anchetatorilor, după o plângere pe care chiar edilul a depus-o împotriva unui echipaj de Poliție din Tulcea.

Citeşte şi Suspecţii de omor din Chiajna au fost prinşi de Poliţie într-o cabană, la munte. S-au tras focuri de armă

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alin Moldoveanu campanie electorale înregistrări interlopi luigi vasi primari
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8731
RON
27 Oct
noapte 8 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H