Andreea Mantea şi-a arătat burtica de gravidă pe Facebook

De când a aflat că va deveni mămică, Andreea Mantea este în culmea fericirii. Chiar dacă la începutul sarcinii fosta "Burlăciţă" nu îşi dorea să se îngraşe prea mult, pe parcurs, prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" a acceptat că acest lucru este normal şi acum nu se mai sfieşte să recunoască că îşi satisface orice poftă culinară. Fiindcă este mândră de acest lucru, Andreea Mantea îşi postează mai tot timpul poze pe pagina de Facebook, poze foarte apreciate de fani.

RomaniaTV.net
23 mart. 2015, 09:32

Andreea Mantea este tare nerăbdătoare să îşi strângă mai repede copilul în braţe. Dar cum până la acel moment mai sunt câteva luni, Andreea Mantea îşi răsfaţă micuţul cu bunătăţi culinare, lucru care se observă şi pe fizicul brunetei.

Acesta este MOTIVUL pentru care Andreea Mantea se TEME de NAŞTERE: „Simt că o să mor şi o să…”

Recent, Andreea Mantea a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie din timpul pauzelor publicitare a emisiunii pe care o moderează, în care apare într-o ţinută sexy pentru o femeie însărcinată în şase luni.

La vederea pozei, prietenii virtuali ai Andreei Mantea au fost pur şi simplu copleşiti, deoarece aceasta îşi ţinea ambele mâini pe burtică, gest cu adevărat special. Imediat fotografia a fost renumerată cu aproape 10.000 de like-uri.

Citeşte şi  Cristi Mitrea, tatuaj cu mesaj, cu două luni înainte de a deveni tată. Andreea Mantea o să ia foc