Întâlnire între femeile lui Ciprian Marica! Iubita Ioana Marcu şi amanta Ana Muntean s-au întâlnit în hotelul unde a avut loc adulterul

Ciprian Marica este protagonistul unui scandal sexual, care a avut loc în toamna anului trecut, dar a apărut în atenţia presei recent. După ce fotbalistul a fost prins cu soţia unui prieten în Grand Hotel Italia, o locație de lux din Cluj, tot mai multe detalii ies la iveală.

RomaniaTV.net
30 apr. 2020, 09:46
Întâlnire între femeile lui Ciprian Marica! Iubita Ioana Marcu şi amanta Ana Muntean s-au întâlnit în hotelul unde a avut loc adulterul

Ciprian Marica și Florin Muntean sunt prieteni, iar în acest context, și Ioana, iubita fostului fotbalist, dar și Ana, amanta acestuia, au devenit și ele prietene.

Citeşte şi: Ciprian Marica, protagonistul unui scandal sexual. Mama fotbalistului a reacţionat şi i-a trimis un mesaj „nurorii” Ioana

Cu un an înainte ca Ciprian Marica și Ana să fie prinși în camera de hotel chiar de către soțul roșcatei, Florin Muntean, Ioana, iubita fostului fotbalist s-a pozat împreună cu amanta logodnicului său, neştiind că de legătură intimă dintre cei doi.

Cine este Ana Muntean, femeia prinsă de soţ când îl înşela cu Ciprian Marica

Ana Muntean, soţia lui Florin Muntean, fiul fostului şef al Transgaz, a avut în 2019 o aventură cu Ciprian Marica. Iubăreţii au fost prinşi în fapt chiar de soţul încornorat, care până la urmă şi-a iertat nevasta.

Ana Muntean este căsătorită cu Florin Muntean Jr., cu care are și doi băieți, de doi, respectiv patru ani. Sexy-mămica a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, a și făcut sport de performanță, iar în momentul de față lucrează ca instructoare de fitness.

Citeşte şi: Ciprian Marica, prins în FLAGRANT când „a marcat” la nora fostului boss al Transgaz. Au fost filmaţi chiar de soţul încornorat VIDEO

De când este izolată la domiciliu, tânăra s-a gândit să le motiveze pe mămici și, zilnic, postează diferite serii de exerciții care se pot face acasă. Ba, chiar s-a gândit să apară și la TV!


loading...