Întâmplare stranie la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. Admiratorii artistului și-au făcut cruce: ”El nu voia să plece dintre noi”

O situație care poate fi catalogată stranie a avut loc după ce Petrică Mîțu Stoian a fost condus pe ultimul drum, pe 10 noiembrie.

19 nov. 2021, 08:59
Întâmplare stranie la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. Admiratorii artistului și-au făcut cruce: ”El nu voia să plece dintre noi”

Întâmplare stranie la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. Persoanele dragi care au participat la funeraliile artistului au simțit o durere imensă în momentul în care groparii au încercat să lase sicriul în cavou.

Întâmplare stranie la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. Ce s-a întâmplat cu sicriul marelui interpret!

Groparii s-au confruntat cu mari probleme, iar sicriul a fost la un pas să se răstoarne. Într-un final, aceștia au reușit să introducă sicriul în cavou.

Apoi, dalele care urmau să acopere sicriul regretatului artist erau prea mari și, astfel, nu le-au putut fixa în cavou. Aceștia au pus mâna pe ciocan și au început să spargă marginile dalelor, astfel încât să le poata așeza pe marginea cavoului. Procesul a durat mai multe minute, întârziând cu mult slujba de înmormântare. Mai multi admiratori sustineau ca acest semn indica faptul ca Petrica Mitu Stoian nu-si dorea să plece dintre noi.

Petrică Mîțu Stoian a fost înmormântat pe 10 noiembrie. Regretatul cântăreț de muzică populară, care a murit pe 6 noiembrie, a fost condus pe ultimul drum de familie, de apropiați, de colegii de breaslă, dar și de fanii săi din toate colțurile. Mii de oameni au însoțit cortegiul funerar pe străzile din Craiova, până la cimitirul din Ungureni.

Petrică Mîțu Stoian a murit pe 6 noiembrie, la secția ATI a spitalului din Reșița, la o zi după ce se internase într-o clinică privată din Sasca Montană, unde ar fi trebuit să urmeze un tratament în camera hiperbarică. Cu două zile înainte să se stingă, artistul filmase la București pentru programul de Revelion. Moartea lui a trezit suspiciuni în rândul oamenilor legii.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă în care cercetează modul în care s-a produs decesul cântărețului de muzică populară.

A avut COVID-19, însă fără să știe! A aflat abia în urma unei radiografii pulmonare. Atunci i-a spus medicul că pe film se văd mici urme lăsate de coronavirus. Tocmai de aceea și-a planificat un sejur la Clinica Nera, din Sasca Montană, pentru a se reface complet, astfel încât să poată pleca liniștit să vadă lumea. Vineri, în jurul prânzului, a ajuns la Sasca Montană. „Mă simt excelent!”, i-ar fi spus artistul medicului de la Clinica Nera, după o primă ședință în camera hiperbară, în fapt, o ședință preliminară, în care să fie testate reacțiile pacientului.

Citește și: Cum arată casa de la Isverna a lui Petrică Mîțu Stoian! Artistul o renovase complet și cultiva căpșuni pe care le vindea en-gros – FOTO