Întârzieri la trenuri în Capitală din cauza unui furt pe calea ferată

Mai multe trenuri de călători care urmează să ajungă în Gara de Nord din Capitală au avut întârzieri între 60 şi 90 de minute, din cauza unei defecţiuni tehnice la instalaţia de dirijare a traficului din zona Crivina - Brazi, unde au fost furate elemente ale unităţii de siguranţă a circulaţiei.

RomaniaTV.net
15 nov. 2011, 09:57
Întârzieri la trenuri în Capitală din cauza unui furt pe calea ferată

În urma acestui incident, circulaţia feroviară pe relaţia Crivina – Brazi s-a desfăşurat la cale liberă, cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale pe toate secţiunile afectate, a anunţat, marţi dimineaţă, Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA, potrivit Mediafax.

Până în prezent au fost anunţate întârzieri de 90 de minute în cazul trenurilor Personal 3010 Braşov – Bucureşti Nord, Rapid 654 Bicaz – Bucureşti Nord, Accelerat 1554 Mărăşeşti – Bucureşti Nord, Accelerat 1632 Oradea – Bucureşti Nord şi Accelerat 1558 Buzău – Bucureşti Nord.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA a informat că marţi, începând cu ora 14.56, circulaţia feroviară pe relaţia Crivina – Brazi, s-a reluat în condiţii normale de trafic, după ce au fost înlocuite elementele furate pe acest sector.