Înţelegerea SECRETĂ dintre Lora şi Dan Badea. Cântăreaţa spune TOT despre despărţire

Lora şi Dan Badea au divorţat, luni, după doi ani de mariaj, şi, deşi toată lumea credea că nu mai vor să ştie unul de altul, cei doi nu au uitat că înainte de a fi iubiţi au fost cei mai buni prieteni. Şi au de gând să rămână aşa. De aceea, nici partajul nu a reprezentat o problemă pentru ei.

RomaniaTV.net
14 oct. 2014, 09:13
Înţelegerea SECRETĂ dintre Lora şi Dan Badea. Cântăreaţa spune TOT despre despărţire

Lora şi Dan Badea s-au înţeles rapid cu privire la partaj, iar blonda va rămâne în apartamentul pe care şi l-au achiziţionat anul trecut într-un hotel din Capitală. Cel puţin pentru moment, aşa cum chiar ea a declarat, pentru Spynews.ro.

Averea se împarte egal. Împărţim totul pe din două, ne ajutăm unul pe celălalt. În apartamentul în care am locuit până acum voi rămâne eu până când voi găsi un teren şi îmi voi construi o casă. Dan este mutat. Avea casa lui pe pământ, foarte aproape de Bucureşti. Practic noi ne-am mutat în oraş pentru a fi aproape de zonele în care avem treabă„, a spus Lora.

Ce a făcut în prima zi de libertate

Dacă ziua de luni, după ce a semnat actele de divorţ, Lora şi-a petrecut-o tot în compania lui Dan Badea, în cea mai mare parte, marţi Lora a început ziua uşor nostalgică, dar totuşi optimistă. Cel puţin aşa reiese din mesajele postate pe Facebook.

Lora, ANUNŢ SURPRINZĂTOR după divorţ. Nimeni nu se aştepta să spună asta

Stiu exact cine sunt si ce vreau de la viata, stiu ca rabdarea e o virtute si ca intelepciunea e cea mai grea lectie. Multumesc tuturor celor care intr-un fel sau altul si-au legat destinul de al meu. O zi superba sa avem!„, este statusul de pe pagina oficială a Lorei.

Pentru că fanii s-au arătat sceptici cu privire la aparenta linişte a artistei, ea a ţintut să lămurească lucrurile într-un comentariu: „Dragii mei, stiu ca e greu de crezut, dar nu traiesc nicio drama. Sunt intr-o perioada in care imi fac ordine in ganduri, o perioada plina de revelatii si ma bucur ca sunt femeia care sunt. Stiu ca simtiti nevoia sa ma consolati dar chiar nu este cazul acum. Pup„.

Lora a ajuns la poliţie imediat după divorţ. Ce a păţit