Liderul Clanului Sportivilor a fost ARESTAT. Bebino, săltat de mascaţi în pijamale de la o clinică estetică

Liderul Clanului Sportivilor, Bebino, reținut de poliție după ce a dat cu mașina intenționat peste un alt interlop, martor în dosarul său. Oamenii legii l-au ridicat în pijamale de la o clinică estetică şi l-au dus la audieri.

25 aug. 2021, 19:10
Liderul Clanului Sportivilor a fost ARESTAT. Bebino, săltat de mascaţi în pijamale de la o clinică estetică

Bebino a fost arestat alături de doi locotenenţi. Doi bărbaţi, de 28 şi 30 de ani, precum şi un al treilea, de 32 de ani, arestat în altă cauză, au fost audiaţi, iar ulterior instanţa a emis mandate de arestare preventivă pe numele lor, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de răzbunare pentru ajutorul dat Justiţiei, influenţarea declaraţiilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.
Polițiștii din București, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale, au desfășurat o acțiune în forță marți, 24 august, după ce un bărbat a fost amenințat, iar mașina sa a fost incendiată pentru a-și schimba declarația dintr-un dosar în care un lider interlop este acuzat de tentativă de omor. Interlopul săltat de mascaţi este chiar Bebino, pe numele său adevărat Emil Marius Alecu. Liderul Clanului Sportivilor a fost ridicat de mascaţi în pijamale şi dus la audieri. Interlopul se afla la o clinică estetică.

„Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă, că asupra persoanei în cauză au fost exercitate și alte presiuni. 3 bărbați ar fi pătruns, la un moment dat, în apartamentul în care se afla, având asupra, lor arme albe și ar fi exercitat presiuni psihice asupra ca răzbunare asupra declarațiilor date”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Marţi, trupele speciale i-au reținut pe cei trei suspecți în cauză, iar miercuri au fost prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Interlopul Bebino este acuzat că a încercat să-l constrângă pe un martor să-şi schimbe declaraţiile în instanţă într-un dosar deschis cu privire la scandalul sângeros în care Bebino a fost înjunghiat şi tăiat cu o sabie de un alt interlop.

Bebino a fost trimis în judecată în urma unui conflict izbucnit în Sectorul 2 al Capitalei, în ianuarie 2020. Conflictul a izbucnit după ce Cezar Roberto Petcu, zis Joe, l-a chemat pe Bebino la o întâlnire. La scurt timp, Bebino şi mai mulţi interlopi care îl insoteau pe Joe s-au luat la bătaie.

Citeşte şi: Bebino a fost răzbunat: interlopul a fost înjunghiat în închisoare!

Liderul Clanului Sportivilor a fost tăiat cu sabia, iar Florin Împuşcatu, membru al grupării conduse de Joe, a fost înjunghiat. În urma anchetei, Joe şi Constantin Mohamed Ionescu au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor asupra lui Bebino.

De asemenea, Bebino a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor asupra lui Împuşcatu.

Joe si Mohamed Ionescu au recunoscut acuzaţiile şi au fost condamnaţi în prima instanţă la şase ani şi opt luni de închisoare. Bebino şi-a susţinut în permanenţă nevinovăţia, iar în urma procesului a fost achitat în primă instanţă.

Pentru a-l constrânge pe martor să îşi schimbe declaraţia, Bebino şi alţi doi tineri din anturajul său au intrat peste acesta în casă, l-ar fi ameninţat şi chiar i-ar fi avariat autoturismul.