Interlopul Comitet, cel care a împrăştiat coronavirusul în trei cartiere din Buzău, ameninţări cu moartea pe Internet

Buzoianul Comitet, dovedit de autorităţi ca fiind cel care a împrăştiat noul coronavirus în trei cartiere din municipiul Buzău, s-a ales cu dosar penal şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice după ce miercuri, 6 mai, a ameninţat mai mulţi concetăţeni din cartierul Poştă, pe unul dintre conturile sale de socializare. Buzoianul dovedit de autorităţi ca fiind cel care a împrăştiat noul coronavirus în trei cartiere din municipiul Buzău s-a ales cu dosar penal şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice după ce miercuri, 6 mai, a proferat ameninţări faţă de concetăţenii din cartierul Poştă, de pe unul dintre conturile sale de socializare. Citeste mai mult: adev.ro/q9yqdx

RomaniaTV.net
07 mai 2020, 14:52
Interlopul Comitet, cel care a împrăştiat coronavirusul în trei cartiere din Buzău, ameninţări cu moartea pe Internet

După ce a fost asaltat de mesaje jignitoare, Comitet a ţinut să precizeze că nu el este cel care a a adus virusul de la Bărbuleşti

Bărbatul de 41 de ani, care a făcut live-ul din salonul Spitalului ”Victor Babeş” din Capitală, acolo unde este internat, foloseşte un limbaj ameninţător, spunând că nu este el sursa focarului COVID-19. Ulterior, a şters filmarea.

Poliţia a reacţionat în urma ameninţărilor cu moartea la adresa tuturor „ţiganilor şi românilor” din cartier, care l-au acuzat de provocarea (neintenţionată) a focarului.

Din primele cercetări a reieşit că bărbatul, diagnosticat cu virusul Covid-19, ar fi adresat ameninţări locuitorilor pe fondul acuzelor ce i-ar fi fost aduse ca fiind responsabil de răspândirea virusului. Prin ameninţările adresate, buzoianul a creat o stare de temere în rândul cetăţenilor”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Buzău.

Ca urmare a apariţiei acestor imagini, poliţiştii s-au sesizat şi au întocmit dosar penal pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

În urma imaginilor apărute în spaţiul public în care un buzoian de 41 de ani profera într-o postare pe o reţea de socializare injurii şi ameninţări cu acte de violenţă unor locuitori din municipiul Buzău poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au demarat verificări.

Din primele cercetări a reieşit că bărbatul, diagnosticat cu virusul Covid-19, ar fi adresat ameninţări locuitorilor pe fondul acuzelor ce i-ar fi fost aduse ca fiind responsabil de răspândirea virusului. Prin ameninţările adresate, buzoianul a creat o stare de temere în rândul cetăţenilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Ane Marie Vrapciu.